reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

agutek- Toli widocznie sie nudziło i znudów puściła pawia, ale chociaż wszyscy bedziecie mieli co wspominac
miloku- ja to bym nie chciała żebyś mi robiła remont:-D:-D:-D
no wiesz co kasia :szok: nie wierzysz w moje z\dolnosci:szok::rofl2::-D:-D:-D
szkoda ze fotek nie zrobilam zanim zaczelam:tak::no:
apropos sufit pomalowalam dzisiaj juz 3 razy a jutro zaczynam sciany :tak:

reklama
A My już po weselu, jakoś przeżyłam rozłąkę z córcią. Wiktoria zniosła to lepiej ode mnie, ja się zamartwiałam i tęskniłam, a ona bardzo dobrze bawiła się z babcią. A wczoraj musiałam odespać, ile się dało;-) czyli mało.

Witam,

Miloku, jak będę robić remont w mieszkaniu będę pamiętała o Twojej osobie.
Wielkie brawa dla samodzielnej dziewczyny:-).

Byliśmy w sobotę na 50-leciu teściów, oczywiście mieliśmy ze sobą Piotrusia, ale był z nami do 20.00, potem zawiozłam go do mojej mamy, była również moja siostra (przyjechała pilnować małego), chrzestna Piotrusia i nie było problemu. Kotek poszedł spać i spał, aż my zdążylismy wrócić z imprezy (oj, żeby w domku tak chciał spać).

:-)ładna pogoda u nas dzisiaj, więc spacerek obowiązkowo.

czeka nas cięzki tydzień, bo mąż wyjeżdża na tydzień, a my w tym czasie jedziemy do babci, więc pakowania mam, że ho ho

Hello

blueberry widzę, że ty luzacko jednak przechodzisz rozłąkę ;-) Ja to marudziłam na początku okropnie :-D

A ja nie dostałam żadne z ww. paczek...mam nadzieję, że coś mi przyślą...jestem łasa na darmowe próbki :rofl2:

Zdjęcia potem jakieś wkleję. Mamy ich niewiele, bo mąż zapomniał osobie,któej przekazał aparat powiedzieć, że dostała go po to by robić zdjęcia....no i ta osoba nie zrobiła ani jednego zdjęcia :angry: Na szczęście jego brat pstrykał, ale tak fatalnie, że normalnie zła jestem .... :eek:

Wiatam kobitki:-)
ja dzisiaj zrobiłam sobie ciąg dalszy zakupów:tak: nie byłabym sobą gdyby nie wlazła do sklepu dziecięcego:-) i jak zwykle kupiłam też łaszki dla Natalci:tak:
Wczoraj dowiedziałam się że moja koleżanka jest w ciąży:-):-) ucieszyłam się strasznie:-):-) normalnie jakbym to ja była w ciąży:-D:-D

blueberry widzę, że ty luzacko jednak przechodzisz rozłąkę ;-) Ja to marudziłam na początku okropnie :-D
Chyba mi trochę pomaga to, że Karol ze mną śpi i mam to ciałko przy sobie przynajmniej w nocy ;-). No i to, że mam 2 dni w tygodniu wolne. Poza tym babcia z nami mieszka i mały jest do niej przyzwyczajony, więc na pewno nie jest mu źle :-).

Hello

Zdjęcia potem jakieś wkleję. Mamy ich niewiele, bo mąż zapomniał osobie,któej przekazał aparat powiedzieć, że dostała go po to by robić zdjęcia....no i ta osoba nie zrobiła ani jednego zdjęcia :angry: Na szczęście jego brat pstrykał, ale tak fatalnie, że normalnie zła jestem .... :eek:

Agutek u mnie też fotograf się nie sprawdził i zdjęcia mam kiepskie:wściekła/y: Strasznie byłam wkurzona bo niunia nie będzie miała ładnej pamiątki :no:

reklama
Hello

A ja nie dostałam żadne z ww. paczek...mam nadzieję, że coś mi przyślą...jestem łasa na darmowe próbki :rofl2:

Z tym aparatem, to dobre:no:, ale tak na prawdę to szkoda, że nie będziecie mieli zdjęć.

A co do próbek , to dostałam dzisiaj od Nestle puree ryżowe, sinlac, mleko następne i łyżeczkę.
W cześniej dostałam od Hippa i Johnson'a.

Do góry