reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mam pytanie, miałyscie może wanienke z IKEI ? Czy jest dużo mniejsza jak taka zwykła standardowa?
Ja mam taką normalną i się zastanawiam nad tą z Ikei np wydaje się mniejsza a na początek dla takiego niemowlaka będzie dobra , 19,99 kosztuje w Ikei
Screenshot_2018-02-11-10-21-24.png

Załączniki

• Screenshot_2018-02-11-10-21-24.png
    Screenshot_2018-02-11-10-21-24.png
    63,9 KB · Wyświetleń: 563
Ostatnia edycja:
Zrobiłam mniej więcej listę wyprawkowa wg mnie, każdy co innego wiadomo potrzebuje itp, jednym coś się przyda komuś nie.
Taki długi wpis zrobiłam :-D
Mamy piszcie swoje listy lub dopisze czego może według was brakuje co wam się przydało .
Link Link do: WYPRAWKA dla dziecka i mamy
Kochana nie zaglądałam jeszcze, ale wpisałaś tam inhalator ? Bo jak dla mnie to inhalator przy dziecku niezbędny :)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Kochana nie zaglądałam jeszcze, ale wpisałaś tam inhalator ? Bo jak dla mnie to inhalator przy dziecku niezbędny :)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Nie, nie wpisałam właśnie jeszcze ;-) widzisz przypomniałas ;-)i jeszcze termometr

U mnie pierwszy raz korzystaliśmy jak synek miał 2,5 roku i to jaki krzyk był żeby zrobić. Teraz ja używam i naprawdę jestem z niego zadowolona i naprawdę daje efekty przy przeziębieniu, ostatnio w 3 dni się wyleczylam i wkoncu tez synek się przekonał :-)

Nie, nie wpisałam właśnie jeszcze ;-) widzisz przypomniałas ;-)i jeszcze termometr

U mnie pierwszy raz korzystaliśmy jak synek miał 2,5 roku i to jaki krzyk był żeby zrobić. Teraz ja używam i naprawdę jestem z niego zadowolona i naprawdę daje efekty przy przeziębieniu, ostatnio w 3 dni się wyleczylam i wkoncu tez synek się przekonał :-)
Ja pierwszy raz jak syn miał 4 miesiące :) dlatego dla mnie bez inhalatora to jak bez ręki :)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Mam pytanie, miałyscie może wanienke z IKEI ? Czy jest dużo mniejsza jak taka zwykła standardowa?
Ja mam taką normalną i się zastanawiam nad tą z Ikei np wydaje się mniejsza a na początek dla takiego niemowlaka będzie dobra , 19,99 kosztuje w Ikei
Zobacz załącznik 838743

Zobacz załącznik 838743

My taką planujemy kupić. Koleżanka jest zadowolona choć twierdzi że później maluch się ledwo mieścił ale wiadomo że wiecznie nie bedziesz kąpać go w wanience. Może później w niej siedzieć sobie. Ta jest mała, nie zawali połowy łazienki :)

reklama
Tak już powoli będzie rósł :* mi już chwilę rośnie , ale ja mam mega słabe mięśnie brzucha po pierwszej ciąży i dlatego nic nie trzyma :( wyglądam już tak jak pod koniec 5 miesiąca ciąży z synem. Kopniaczki też już delikatnie czuje. Z synem w ciąży zaczęłam dopiero koło 16tc. Dużo z Was już niedługo zacznie 16tc to już powoli będziecie czuły :*

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Chyba, że macie to szczęście, że łożysko jest na przedniej ścianie, to wtedy ponoć i do 20 tyg jak nie dłużej można czekać [emoji22][emoji24][emoji22]

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Do góry