reklama
Aga10_2018
Fanka BB :)
Coś mi nie pykło
Aga10_2018
Dzięki że pytaszumówiłam się na czwartek do innego lekarza ale jak narazie nie plamie, wiec trwalo to 3 dni z kazdym coraz mniej moze juz teraz przejdzie calkiem mam nadzieje ze juz koniec
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O to dobrze słyszeć
Za dużo mnie tu nie było. Dzisiejsza wizyta (9tc 1d) okazała się być traumatyczne dla mnie i narzeczonego. Ciąża niestety obumarła więc niestety nie będzie mi dane zostać październikową mamą... Dostałam skierowanie do szpitala na czwartek... Także narazie się tu żegnam z przyszłymi mamusiami.
Życzę powodzenia, szczęśliwych rozwiązań i dużo dużo zdrówka dla mam i ich pociech
Życzę powodzenia, szczęśliwych rozwiązań i dużo dużo zdrówka dla mam i ich pociech
Ka30sia
Bardzo mi przykroZa dużo mnie tu nie było. Dzisiejsza wizyta (9tc 1d) okazała się być traumatyczne dla mnie i narzeczonego. Ciąża niestety obumarła więc niestety nie będzie mi dane zostać październikową mamą... Dostałam skierowanie do szpitala na czwartek... Także narazie się tu żegnam z przyszłymi mamusiami.
Aga10_2018
Za dużo mnie tu nie było. Dzisiejsza wizyta (9tc 1d) okazała się być traumatyczne dla mnie i narzeczonego. Ciąża niestety obumarła więc niestety nie będzie mi dane zostać październikową mamą... Dostałam skierowanie do szpitala na czwartek... Także narazie się tu żegnam z przyszłymi mamusiami.
Trzymaj się cieplutko. Domyślam się jak Wam ciężko. Odwagi i siły w czwartek i szybciutkich, szczęśliwych starań. Może nie w październiku ale na pewno będziesz Mamą i tego bardzo Ci życzę.
Ojej tak mi przykro duzo sily kochana. Uwierz bedzie dobrze jeszcze będziesz mama. Wiem ze marne i irytujace pocieszenie, mnie tez to denerwowalo i dlugo mi zajelo doscie do siebie. Ale wiem ze bedzie dobrze .
justyna612
Nie tyle że zalecił mała ilość owoców tylko mówił by nie przesadzać, zwłaszcza z takimi które mają dużo cukru np. Dojrzałe banany, winogrona. Lepiej zjeść jabłkoNie można też dać się zwariować z tymi suplementami. Jeżeli tylko są to preparaty znanych marek to w porządku. Gorzej z firmami "krzak" , które wypuszczają na rynek bardzo tanie suple dobre na wszystko. Na to jak najbardziej trzeba uważać.
A powiedz mi czemu lekarz zalecił Ci małą ilość owoców?
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
zielonooka90
Chyba, że tak [emoji4] Bo ja to chwilowo namiętnie jadam pomarańcze, grejpfruty i kiwi. Z niecierpliwością czekam na maliny i truskawki [emoji7]Nie tyle że zalecił mała ilość owoców tylko mówił by nie przesadzać, zwłaszcza z takimi które mają dużo cukru np. Dojrzałe banany, winogrona. Lepiej zjeść jabłkoja myślę że do wszystkiego trzeba podejść zdroworozsadkowo
![]()
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ka30sia
Aga10_2018
Lena31B
Dziękuję za słowa wsparcia, zawsze to jakoś lżej na sercu. Pozdrawiam!
Aga10_2018
Lena31B
Dziękuję za słowa wsparcia, zawsze to jakoś lżej na sercu. Pozdrawiam!