reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
pizamke, ubranie na zmiane (jakas koszulka i spodnie dresowe), bielizna ,skarpetki,kosmetyki,lusterko ,klapki po prysznic, klapki do chodzenia po szpitalu, kubek ulubiony, sztućce, recznik, dokumenty t(zn karta ciazy i wszystkie wyniki badan), skierowanie do szpitala, legitymacja ubezpieczeniowa, dowod osobisty
Ksiazke do czytania, gazety, mp3, baterie, komorke , ladowarke

Majopoa nie martw się jak czegoś zapomnisz to ci mąż dowiezie:tak::tak: nie ma się czym stresować.
Chociaż swoją droga ja tez nigdy w szpitalu nie byłam( tzn byłam i leżałam dość długo ale tego nie pamiętam)

Dziękuję Wam Kochane..macie rację, jak zapomne to mężulek mi przyweizie..nawet o tym nie pomyslałam.....Chyba pójde już do łóżeczka...trzymajcie się i kolorowych snów Wam życzę....

helenka- otóż właśnie miedzy innymi dlatego zmieniłam lekarza prowadzącego nie wiem czy mi to coś da bo szpital w którym rodziłam kacpra i teraz leżałam właśnie na dzień dzisiejszy zlikwidowali( dośc głośno było o tyn nr2 w sosnowcu)ale moze ten prowadzący coś zadziała a jak nie to nie urodze bede strajkowac
helenko a teraz co też naturalny poród?????

ola a ty dlaczego cc ???

agnie fajnie ze wyniki dobre a na zapalenie to furagin jest dobry powinien pomóc jak masz małe mi nie pomógł bo lekarz zapomniał przepisac antybiotyku do tego.

majopa- mnie przejmuj się powoli wszystko przemysl to dla waszego zdrowia wsparcie w mężu masz to najważniejsze a moja kuzynka była podszywana i ma już super córcie 7 miesieczna

sylka no ale u mnie nie ma roku jest 7 miesiecy a macica zrasta sie do roku a u mnie przed rokiem już zaczeła się powiekszac zresztą zobaczymy co bedzie bo każdy lekarz mowi co innego.

dobra lece spac do jutra papatki

hej dziewczyny!
mam problem z netem i nie wiem kiedy sie pojawie- co za tragedia- bez kompa czuje sie jak bez reki.
doczytalam was szybciutko z kompa u zanjomych i bardzo wspolczuje Majopie!
trzymaj sie !!!!!!!!
koncze bo musze zejsc z komputera- chyba sie rozrycze...

madzka musze miec cc bo mam za wąski kanał rodny i jak próbowałam rodzić naturalnie Piotrusia to on się zaklinował i stawało mu serce także teraz od razu jest decyzja o cc

a tak wogóle to dzień dobry:-)

reklama
Do góry