reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Najpier To Niech Nauczy Sie Stac, Raczkowac A Potem Moze Chodzić ...
Ona Dopiero Siedzi Jak Ja Posadzisz:-)
Ale Jesli Bedzie Chciała To Napewno Nie Rano O 7 Jak Jade Do Przedszkola (a Po To Ten Kombinezon)tylko Pozniej A Taki Na Spacery ''porostu Spacery'' Bede Miec Inny
No jasne.Ja mam taki większy bez stópek,wiec teraz na początek też mogę kupić taki w całości.Zawsze cieplej.:tak:

Ale szalejecie z kombizonami.... :sorry2: A ja kupiłam Milutkowi już 3, ale w sumie za stówkę. Takie normalne, nie firmowe. Wszystkie 1-częściowe od 74-80. A jak zacznie chodzić to wtedy kupię taki żeby mogła po śniegu śmigać, na razie chcę żeby jej było wygodnie :happy:

Witam,
czy są może wśród Was mamy, które używają wózka Mutsy i mogłyby podzielić sie opinią?

Więc tak ogólnie jestem zadowolona i narazie nic nowego nie zamierzam kupować, ale jest dość ciężki (wogóle te z pompowanymi kołami nie` sa lekkie :shocked2:), szybko sie rozklada do bagaznika, fajnie skreca ta tylnia osia (ale trzeba sie tego nauczyc). Krótko: jestem na TAK :tak:

Fiolka moja przyjaciółka ma mutsy 3 części i jest mega zadowolona ja kupiłam podróbę mikrusa i też jestem zadowolona jednak co tu kryć oryginał to oryginał spacerówka duuuuużo lepiej dopracowana i nic nie piszczy trzeszczy szczerze polecam. system skręcania hamowania w obu taki sam.

Mutsy rewelka :)

a co do kombinezonu to ja mam z odpinanymi bucikami czekoladowy z futerkiem odpinanym przy kapturku i mój Szymi wygląda uroczo a na teraz mamy kombinezony polarkowe bo dla mnie takie fasony są super gdy biorę go na ręce to nie podwija mu się nic do góry.:-D:-D:-D

A na jesienne chłody mamy taki kombinezon.
2%7E1.JPG

reklama
Do góry