reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dobre :D Coś w moim stylu [emoji28] Czasem dopada mnie taki wku...w, że szok. Niestety tylko mnie, bo siostra jest jeśli o takie zachowania chodzi ostoją spokoju [emoji14] Pewnie u mnie z czasem też pojawi się takie zachowanie jeśli młody będzie robił awantury z jakiegoś powodu :D

Ooo chyba czytasz mi w myślach :D dzięki :D
Mój kolega z pracy zawsze się śmiał, że jak się wkurzam to nie mam etapu przejściowego. Jestem spokojna długi czas i nagle wkurw na maxa :D Dobrze, że mój syn jest raczej grzeczny i nie musze wybuchać tak często, chociaż w ciąży ogólnie bardziej mnie wszystko wnerwia.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja akurat tej jedynej nie lubie[emoji6]

To ja Wam powiem że czekolada jest u mnie na samym końcu słodyczowej listy :D Najpierw ŻELKI, potem jakieś ciasta lub ciastka, lody... czekolada to już ostateczność jak nie ma nic innego ;) I do tego nie zjem np. z truskawkami, wiśniami, malinami- no nie wchodzi mi totalnie. Z bakaliami ok. Najlepiej z solonymi migdałami- jest taka Ritter sport. Tak samo lody czekoladowe- nie zjem za żadne skarby świata :D Taka jestem dziwna :D

Macie jakieś sprawdzone sposoby na cienie pod oczami?

Pierwszy dobry pomysł to trzymać krem pod oczy w lodówce i jak go nakładasz do dobrz ejest robić takie okrężne ruchy- od kącika wewnętrznego na zewnątrz. Albo masaż kostką lodu- jak już nałożysz krem na twarz. Buzia ładnie wtedy wygląda. A poza tym... jak się ma cienie i cudów się nie zdziała, sama to mam :D

Wierzę:/ mój sąsiad ostatnio w nocy takie odglosy wydawał , jak z horroru a wiesz jak to w nocy.. poleciałam do mojego do salonu bo był chory i nie spał że mną i myślałam że może mu się coś dzieje poleciałam ale on grzecznie spał wracam do sypialni a tam nadal jakby takie straszne śmiechy i potem się zorientowałam że to sąsiad za ścianą niewiem czy oglądał coś i tak się nioslo czy sam wydawał dźwięki , ale ze strachu aż mi się kolana trzasly [emoji2] nie lubię takich akcji też. Współczuję

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze , że miałaś swojego za ścianą. Ja jak bym tak słyszała a była bym sama to bym się chyba wyprowadziła i biegła do domu do mamy :D:D

Zebys sie tylko nie zdziwila, ze mloda nie lubi sie czesac[emoji6]
Moja szybko miala dlugie wlosy i tak do ok. 2,5 roku rozczochrana chodzila, bo nie daeala sie uczesac[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Moja siostrzenica tak samo, ciągle biega z rozpuszczonymi włosami, które lecą jej do oczu ale zapomnij o spinkach, gumkach i opaskach, wszystko wytrzymuje na głowie max 15 minut.

To ja Wam powiem że czekolada jest u mnie na samym końcu słodyczowej listy :D Najpierw ŻELKI, potem jakieś ciasta lub ciastka, lody... czekolada to już ostateczność jak nie ma nic innego ;) I do tego nie zjem np. z truskawkami, wiśniami, malinami- no nie wchodzi mi totalnie. Z bakaliami ok. Najlepiej z solonymi migdałami- jest taka Ritter sport. Tak samo lody czekoladowe- nie zjem za żadne skarby świata :D Taka jestem dziwna :D

Pierwszy dobry pomysł to trzymać krem pod oczy w lodówce i jak go nakładasz do dobrz ejest robić takie okrężne ruchy- od kącika wewnętrznego na zewnątrz. Albo masaż kostką lodu- jak już nałożysz krem na twarz. Buzia ładnie wtedy wygląda. A poza tym... jak się ma cienie i cudów się nie zdziała, sama to mam :D
To mnie nie pocieszyłaś :( W ogóle możesz polecić jakieś fajne kremy do twarzy na dzień?

Na internecie znajdę później technikę składania ubranek dziecięcych to podeślę :)
A w te mniejsze pudełka też będziesz wkladala ciuszki ? Szkoda że nie ma w komplecie samych większych :)/ i żeby dało się rozłożyć w całej szufladzie , bez pustych przestrzeni.
jak zjem, to pójdę składać, będą fotki ;-)
a jeśli chodzi o dziecięce, to przyjaciółka ma sprawdzony patent na ich składanie, i we wtorek będę się uczyć - wtedy też mogę krótki tutorial zrobić ;)

1521804879-34277b3777c0f684-aaaaaa.jpeg
co myślicie o takim kocyku? Jest promocja 59zl

f2w39n7303c24ozn.png
śliczny :D

Ooo nawet nie wiedziałam, że jest taki artykuł, a masz Będę mamą czy Mamo to ja? Bo widziałam, że w obu jest ten sam krem.
bedę mamą :)

Oczywiście pokaże jak przyjdzie :) A to na pierwszym zdjęciu chodzi o to zielono żółte? To jest wkładka do wanienki albo wanny :)
Zobacz załącznik 843573
aaa, nie wpadłabym na to ;)

No jak będziemy chcieli wyjechać to wiadome , że z gondola. Ale jak będziemy chcieli na dzień jechać gdzieś , do zoo itp to wygodniej w foteliku. Chociaż jeszcze zobaczymy. Może zawsze będziemy zabierać ze sobą gondole :)
ale w zoo itd spędza się trochę czasu, a w foteliku dziecko nie powinno spędzać tyle czasu - fotelik nie jest wyodny, zdrowy dla kręgosłupa, itd - funkcją fotelika jest zapewnienie bezpieczeństwa maleńśtwu w trakcie np wypadku, więc czas spędzany w foteliku powinien być minimalizowany...
Ale może chusta/nosidełko na takie spacery?

To powodzenia[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
skończyłam :D :D :D
idę coś zjeść (tyle czasu mi to zajęło, że naprawdę zgłodniałam......), a potem biorę się za składanie ubrań ;)

Ola chlopcy tez wybrzydzaja przy ubieraniu, tylko maja mbiejszy wybor rodzajow ubran[emoji6]

To prawda :D

A nie jeszcze sweter, skarpetki i ewentualnie majtki [emoji28] Jakoś dam radę :)

To ja właśnie mam taki patent że co do majtek i skarpetek daję młodemu wolną rękę– może mieć w potwory, postaci z komiksów itp. a to co "na zewnątrz" ja mu wybieram i o dziwo narazie działa :D Póki co najbardziej interesuje go żeby włosy się dobrze układały :-D:-D:-D

reklama
Do góry