reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2018

A ja mam jakieś złe przeczucie do tych badań co dzisiaj robiłam. Do tej pory tak nie miałam. I będę się schizowac do poniedziałku, aż odbiorę wyniki :/

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

reklama
My corci kupilismy uzywanego taco captiva mohocan i jak na nasze wiejskie tereny sprawdzil sie super. Takze wozek dla fasolki mamy no i ciuchy tez wiadomo a to po corce a to od moich siostr dostane. Moja tesciowa tez kupuje za duze ciuchy no i nie wszystkie mi sie podobaja no ale zakladam corce zeby mezowi nie bylo przykro

Właśnie przed chwilą dzidziuś poruszyl mi się w brzuchu i czułam te ruchy wyraźnie[emoji4]. Mój gin miał rację że szybko poczuje pierwsze ruchy[emoji5]. Człowiek już zapomniał jak to jest...

rr7luqh.png
Ooo:) kurczę ja czuje takie lekkie łaskotanie właśnie tam, gdzie chyba jest dzidzia i też sie zastanawiam, czy to już? :) 14t5d, jakoś wcześnie mi się wydaje, ale mimo wszystko jakoś mi przyjemniej i bezpieczniej, nawet jeśli to jeszcze nie ruchy dziecka.

Właśnie przed chwilą dzidziuś poruszyl mi się w brzuchu i czułam te ruchy wyraźnie[emoji4]. Mój gin miał rację że szybko poczuje pierwsze ruchy[emoji5]. Człowiek już zapomniał jak to jest...

Wiesz co pampersy bym się wstrzymała z robieniem zapasów. Niestety to rzecz która jest najbliżej pupy i mogą odparzac. Tym bardziej ze w tamtym roku zmienili skład oryginalnych pampersow care i dużo dzieci uczulaja teraz. Ja kupiłam na początku po małej paczce z każdego rodzaju pieluszek. Tak zobaczyłam które mi wygodnie zapinac ale i które bobasowi odpowiadają. Chusteczki ja robię duże płatki kosmetyczne dla bobasow i zalewam przegotowana woda i dolewamy trochę oliwki. To nie uczyła na 100% i jest dużo tańsze niż chusteczki. Chusteczki mam tylko na wyjście.

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

Wizyta NFZ 26.04
A jak to robisz? W jakimś pojemniku i potem kilka dni są wilgotne?
rr7luqh.png
Ojacie :szok: ale Ci zazdraszczam
Chyba się nie dogadalysmy. To był wózek 2w1 gondola + spacerówka, adaptery + fotelik :)
Aaa to faktycznie :-D tak czy siak mamy jeszcze troche czasu na namysł :)

A ja mam jakieś złe przeczucie do tych badań co dzisiaj robiłam. Do tej pory tak nie miałam. I będę się schizowac do poniedziałku, aż odbiorę wyniki :/

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Ja jak robię badania to też się zawsze boję. Nawet jak na hiv robiłam to się bałam, a żadnych ryzykownych zachowań nie było ani u mnie, ani u męża (mam nadzieję;)).
Będzie dobrze. A jeśli chodzi o tsh to ja jakos w 10 tygodniu tez mialam 2,8. Akurat ja się leczę, więc po prostu wzięłam większą dawkę leku i obniżyłam te wszystkie wartości. Więc endo konieczny i pewnie leki i bedzie ok:)

reklama
Do góry