motylkowelove
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki Aga, moze faktycznie za szybko, nie martw sie :*Ostatnio robilwm 28.03 i bylo 700 prawie.
I przyrost 120%
A ja wlasnie wyczytalam, ze nawet przy pustym jaju plodowych beta moze rosnac sobie książkowo... Masakra, ktos powinien mi odlaczyc internet, zebym nie mogla tego czytac. Naprawde zeswiruje do wtorku@aga6 teraz przyrost przyrostem , wartość ważna jak jest ponad 7tys widać pęcherzyk żółtkowy a ponad 10tys zarodek powinien już być z serduszkiem
Ale przyrost tez zrób w sumie nie zaszkodzi
Aga byłaś na usg w luxmedzie?U mnie zarodka brak.. mam sie spodziewac wszystkiego. Pecherzyk niby urosl ale gin mowi zeby sie na nic nie nastawiac ale byc mimo wszystko dobrej mysli.
Powtarzam BHCG.. zobaczymy.
Trzymajcie kciuki.
Rozumiem. Nie mialam takiej sytuacji, wiec nie wiem, tyle wyczytalam w necie. Tak jak napisalas wczesniej- ciaza to nie matematyka@Dagaa11 mi przy pustym wgl nie rosła prawidłowo , ale mówią ze też tylko do czasu rosnie prawidłowo potem zwalnia i spada
Mi rodzinna bez żadnego problemy wystawia skierowanie na tsh. Tabletki tez mi przepisujeMoże.
A lekarz prywatny może wystawiać skierowania na badania? Bo mam problem. Rodzinny nie chce wystawiać mi skierowania na badania tarczycy a Endokrynolog powiedziała że rodzinny Mańki wystawiać bo będziemy się widywały raz na pół roku.. spychologia.
Trzymamy kciukiHej dziewczyny, czekam w kolejce na pobranie krwi, trzymajcie kciuki zeby sie udalo
Ja tez rocznik 81I chyba w podobnym wieku jesteśmy
Trzymam kciuki bardzo mocnoU mnie zarodka brak.. mam sie spodziewac wszystkiego. Pecherzyk niby urosl ale gin mowi zeby sie na nic nie nastawiac ale byc mimo wszystko dobrej mysli.
Powtarzam BHCG.. zobaczymy.
Trzymajcie kciuki.
Mam to samo, ale ja sobie wydawałam, że ta torbiel powoduje mi przyrost bety. Ale nic już nie zrobię, co ma być to będzie! Do piątku nerwy i zobaczymy co dalej....A ja wlasnie wyczytalam, ze nawet przy pustym jaju plodowych beta moze rosnac sobie książkowo... Masakra, ktos powinien mi odlaczyc internet, zebym nie mogla tego czytac. Naprawde zeswiruje do wtorku![]()
Mysle, ze jednak uspokoi@Dagaa11 nie uspokoi Cię ;p ja juz nawet nie czytam bo tyle słysze o późnych stratach ze mam całą głowe ... najlepiej czekac i wierzyc ze bedzie dobrze
Odłącz prosze [emoji14] juz postaram sie nie wariowaćMi rodzinna bez żadnego problemy wystawia skierowanie na tsh. Tabletki tez mi przepisuje. Ale tak to jest ze lekarze nie chcą wystawiać skierowań
. O 13:30 idę do rodzinnej z długą listą badań. Zobaczymy na co da skierowanie. Ale myśle ze nie będzie problemu
Trzymamy kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja tez rocznik 81
Trzymam kciuki bardzo mocno [emoji110][emoji110][emoji110] Może za wcześnie jeszcze było? Bądź dobrej myśli!
Mam to samo, ale ja sobie wydawałam, że ta torbiel powoduje mi przyrost bety. Ale nic już nie zrobię, co ma być to będzie! Do piątku nerwy i zobaczymy co dalej....
Trzymam kciuki, do wtorku jakoś dasz radę, tylko nie czytaj już za dużobo ci odłącze ten internet
![]()