SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Ledwo oko otworzyła a już drzemkę planuje [emoji23][emoji23][emoji16][emoji16][emoji16]To po lekarzu chyba czeka was drzemka [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ledwo oko otworzyła a już drzemkę planuje [emoji23][emoji23][emoji16][emoji16][emoji16]To po lekarzu chyba czeka was drzemka [emoji4]
Co do kwiaciarni - jasne, przynajmniej te, które znam sprzedają luzem, a bukiet to po prostu policzone kwiatki jakby były luzem plus przyozdobienieDzień dobryW końcu słoneczko od samego rana
Dziś mam intensywniejszy dzień, muszę z pracy wrócić busem, już nie pamiętam kiedy korzystałam z komunikacji miejskiej. Kto dziś wizytuje? Mam nurtujące mnie pytanie, czy w kwiaciarniach można kupić luzem kwiatki? Czy tylko służą im do robienia bukietów kupionych u nich?
Jaki śliczny dziubdziuś [emoji7] Super, że wszystko okŚliczny nosek
PoszalałaśDobrze, że pokazałaś majtki bo ja dalej nie zmierzyłam swoich [emoji23] Sklerozę mam
![]()
Myślę że spokojnie kupisz na sztuki[emoji4]
Co do kwiaciarni - jasne, przynajmniej te, które znam sprzedają luzem, a bukiet to po prostu policzone kwiatki jakby były luzem plus przyozdobienie![]()
No właśnie dziś bardzo mało spalam z tad te moje myśli o drzemkach[emoji23] [emoji16]Ledwo oko otworzyła a już drzemkę planuje [emoji23][emoji23][emoji16][emoji16][emoji16]
Śliczne są [emoji106][emoji16]Miałam pokazać buty. Zdjęcia niestety nie oddają realnego koloru. Zastanawiam się czy nie są troszkę za bardzo złote, wstąpię jeszcze do jakiegoś sklepu a jak nic nie znajdę to w nich pójdę.
Zobacz załącznik 847745 Zobacz załącznik 847746
Wlasnie chciałam napisać że będą bardzo ładnie wyglądać [emoji4]Śliczne są [emoji106][emoji16]
A na własny ślub nie ma czegoś takiego jak "za bardzo złote", nawet gdyby były zrobione ze złota![]()
Ja z tym tez nie mam problemówTo ja jestem chyba dziwna [emoji23]
Kuriera wysyłam do O do pracy, albo duże paczki do teściów /bezpośrednio na budowę, skąd O je odbiera, a reszta do paczkomatu.. Choć były takie okresy, że O wracając do domu dzwonił z pytaniem "ile dzisiaj paczek odebrać?" [emoji23]
Nie pamiętam, ale jedne i drugie sfotografowałam z opakowaniemA jakie to są? Tzn nazwa [emoji16]
Śliczne są [emoji106][emoji16]
A na własny ślub nie ma czegoś takiego jak "za bardzo złote", nawet gdyby były zrobione ze złota![]()
Tylko, że cekiny na sukience są bardziej pod taki chłodny złoto/różowy i nie wiem czy buty nie są za żółte.Wlasnie chciałam napisać że będą bardzo ładnie wyglądać [emoji4]
śliczne sąMiałam pokazać buty. Zdjęcia niestety nie oddają realnego koloru. Zastanawiam się czy nie są troszkę za bardzo złote, wstąpię jeszcze do jakiegoś sklepu a jak nic nie znajdę to w nich pójdę.
Zobacz załącznik 847745 Zobacz załącznik 847746