G
gosc12
Gość
Jestem typem "dotknij-obejrzyj-kup"Nooo dokładnie, wygodniej, bo nie trzeba ruszać się z domu i masz wszystko za jednym razem do porównania ceny, kolory, wzory itd![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem typem "dotknij-obejrzyj-kup"Nooo dokładnie, wygodniej, bo nie trzeba ruszać się z domu i masz wszystko za jednym razem do porównania ceny, kolory, wzory itd![]()
Ja mam tak od 20 TC jakoś. I z lewej piersi polecialy może od tamtej pory z 3 kropelki. Mam nadzieję , że nie mam tam nic zablokowanego i , że nie będę karmiła tylko jedna piersiąJa mam od 14 tygodnia . Teraz coraz więcej .raz leci z jednego a za parę dni z drugiego albo nie raz z dwóch na raz. Przez pierwsze dwa tygodnie siary miałam tylko z jednego sutka
Ja będę zamawiać z minky u koleżanki, która szyje takie rzeczy[emoji16]A jakie kocyki do wózka przewidujecie? Bo w sierpniu to jeszcze gorąco może być ale w sumie to zaraz jesień i chłodniejsze dni się zaczną. Szukam na allegro jakiegoś cienkiego i już też takiego cieplejszego. Macie już coś może? Po córce mam wszystko z różem, więc muszę kupić nowe.
Piękny!!Kocyk już mam ale i tak pokusilam się o uszycie patchworka, narzutki dla małej. Na razie mam pozszywane trójkąty. Jeszcze ocieplina, druga strona i lamówka jakaś.Zobacz załącznik 847832
Tzn dla mnie to też są przyjemności i oglądam na internecie już dawno wszystko. Tylko tyle że nie chce mi się zebrać żeby poczynić konkretne krokiNo coś tya ja się doczekać nie mogę aż mój przyjedzie na maj i zaczniemy kupować wszystko. [emoji14] łóżeczko i komodę już mamy. Ubranka w połowie poprawne i uprasowane. Czekam na wieszaczki i pudełka do szuflad. A później reszta przyjemności. Pościel, kocyki, rozki, laktator, butelki, smoczki [emoji173]️ czekam na te zakupy od stycznia
![]()
Ja upatrzyłam sobie kocyk w black red white, on będzie chyba podobnej grubości jak ten co wysłała miloscwczasachpopkultury. Poza tym kupię chyba drugi minky to będzie cieplejszy. I taki komplet poduszka plus kołderka do wózka też może kupię, to zobaczę jeszcze.Ja kupiłam taki zwykły w pepco beżowy ze słonikiem za 20 zł, jest niby misiowaty, ale cieniutki i myśle, ze na początek starczy kal będą upały + można tez przykryć dzidzie tetrowa pieluszka jakaś kolorowa wyjściowa żeby nie przegrzaćja kupię jeszcze jeden kocyk taki grubszy to już będzie na chłodniejsze wieczory, a tak ogólnie zamierzam tez kupić zestaw poduszka plus kołderka do wózka żeby mieć osobny zestaw już na jesień
Zobacz załącznik 847831
Jest to sklep firmowy.Czemu te lody takie tanie?![]()