E
Ewka34
Gość
I kolejnychWow [emoji16] dla następnego dziecka ci starczy [emoji848]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I kolejnychWow [emoji16] dla następnego dziecka ci starczy [emoji848]
Polowkowe , to chodzi mi o 2 prenatalne. W 18-22 tygodniu ciąży. Są trzy poważne badania , 1,2 i 3 prenatalne w odpowiednich tygodniach ciąży. W klinice np z 3d gdzie badanie prowadzi lekarz z certyfikatem i odpowiednimi do tego kwalifikacjamiTzn tak.. ja nie wiem co to polowkowe bo jak ide na wizyte co dwa tygodnie to mala jest badana ,sprawdzana itd ja tez zresztawidzialam kilka razy wczesniej brak pisiora ale gin mowil ze moze sie przykleic
ale dzis ewidentnie stwierdzilismy z ginem ze dziewczynka
![]()
Wiem , dlatego też kupię na pewno z dwa rodzaje kolderekPoleca się rożek, śpiworek albo otulacz do spania.
Ja chyba kupię 1 albo rożek albo śpiworek (otulacze mnie nie przekonują jakoś). Mimk to pościele też kupię. Zobacze jeszcze czego będziemy używać, a pościele i tak przydadzą się na później nawet jeśli byśmy nie używali na początku.
Ja sie nie zgodzilam na prenatalnePolowkowe , to chodzi mi o 2 prenatalne. W 18-22 tygodniu ciąży. Są trzy poważne badania , 1,2 i 3 prenatalne w odpowiednich tygodniach ciąży. W klinice np z 3d gdzie badanie prowadzi lekarz z certyfikatem i odpowiednimi do tego kwalifikacjami
Mi potwierdziło trzech lekarzy, dwóch prywatnych (połówkowe i echo serduszka) i mój prywatny który prowadzi ciążę. Ale mimo to się obawiam , że przy porodzie okaże się , że to jednak chłopiec![]()
56 kilka komoletow, i same 62-68.@klaudiaa975 Powiem ci ze faktycznie masz tego sporoduzo masz rozmiarow?
Też tak uważamWow [emoji16] dla następnego dziecka ci starczy [emoji848]
I dzieci mojego rodzeństwaI kolejnych![]()
Skoro wszystko jest dobrze to pewnieJa sie nie zgodzilam na prenatalnei tak jestem pod scisla kontrola
![]()
Nie wiem, dla mnie to zbyt odległy temat[emoji16] wyjdzie w praniu[emoji4]I dzieci mojego rodzeństwa![]()
Musze poukładać w pierwszej szufladzie takie zwykłe podomowe a w dwóch takie nowe na wyjście, żeby ich nie przeoczyć przy ubieraniu. A Wy jak będziecie układały ? Macie jakis plan ? Kompletami odrazu , czy w trakcie będziecie coś kombinować ?![]()
RoznieI dzieci mojego rodzeństwa
Musze poukładać w pierwszej szufladzie takie zwykłe podomowe a w dwóch takie nowe na wyjście, żeby ich nie przeoczyć przy ubieraniu. A Wy jak będziecie układały ? Macie jakis plan ? Kompletami odrazu , czy w trakcie będziecie coś kombinować ?![]()