reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Wow .. :D to będziesz miała zapasy.. ale lepiej mieć więcej jak mniej , oglądałaś je już :) ?
Dopiero mam zamiar :) ale właśnie się załamałam bo przyszły pudełka do komody i nie mieszczą się o kilka milimetrów i myślę czy obciąć równo ten kawałeczek ale żeby znowu nie poszedł materiał , lub żeby nie było pod białym materiałem brzydkiego kartonu i tak będzie na wierzchu brzydko :-( :(

Screenshot_20180419-174747.png
Hyhyhy jaka ja jestem ciemna laski masakra :D teraz zajarzylam jak sie screena robi w moim telefonie :D a mam go 3 lata hyhyhyhyhy na domiar tego ciesze sie jak idiotka hyhyhy a rodzinka na mnie patrzy jak na psychiczna :D ta ciaza zzera mi mozg :D
@oliwiapatrycja lukaj ;)

Załączniki

• Screenshot_20180419-174747.png
    Screenshot_20180419-174747.png
    221,2 KB · Wyświetleń: 419
Ale wy dziewczyny szaleje cię z tymi ciuszkami:O cała komoda to chyba i 3 dzieci by obskoczyla.
A wogole to już pierzecie rzeczy i ukladacie ale będziecie jeszcze je prały czy 3 miesiące będą tak leżały? Zastanawiam się czy nie za wcześnie wyciągać że strychu i prac skoro jeszcze 3 miesiące ponad do porodu.

Dzisiaj od rana boli mnie spojenie łonowe. Mam nadzieję że przejdzie bo w pierwszej ciąży trafiłam z tym cholerstwem do szpitala a jakoś nie mam ochoty tam siedzieć.
No mi nie licząc kwietnia, został maj i czerwiec bo w lipcu już tylko oczekiwanie więc zaczęłam prać i prasować. Ale po trochu, bo nie udało by mi się wszystkiego na raz.
Może za dużo ruchu lub dzidziuś się tak wierci i boli ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja dzisiaj zrobiłam dwa prania ciuszkow bo te które kupiłam w lumpeksie leżały w torebkach tyle czasu w ogóle nie uprane to wkoncu się wzięłam za to , jeszcze zostanie mi 2-3 prania plus jeszcze nowe ciuszki na jedno pranie .
Jeszcze 97 dni mi zostało wrdkug USG a wedlug om tylko 4 dni więcej :)Zobacz załącznik 848395
Mi pisze , że 99 :D a według USG 91 :D
To też troszkę masz tych ciuszkow :) bo w pralkę dużo wchodzi jak by nie patrzeć , bo malutkie :)

reklama
Do góry