reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Carmen śliczny brzuszek, mega forma [emoji123]
Ja mam podobnej wielkości ale młodsza ciąża

Sto lat dla jubilata !

Smaka mi narobiliście naleśnikami i leczo! Umieram z głodu!
Dzięki miałam formę wcześniej przed ciąża ćwiczyłam itp a teraz to tylko w pracy ale o dziwo celulitis mi się zrobił, a tam po ciąży będę znowu formę robić [emoji106]

reklama
Ja już też czuje ruchy i są mega śmieszne jak narazie. Poczułam je w 19 tygodniu i tego nie da się pomylić.
No to czekam dalej. 19 tydzień jeszcze przede mną :)

Dzięki miałam formę wcześniej przed ciąża ćwiczyłam itp a teraz to tylko w pracy ale o dziwo celulitis mi się zrobił, a tam po ciąży będę znowu formę robić [emoji106]
Zazdroszczę dobrej formy przed ciążą, ja niestety zaczynałam w nie najlepszej kondycji, powrót do regularnych ćwiczeń był tylko w planach :( Trzymajmy kciuki, żebyśmy wszystkie po porodzie szybko doszły do siebie i żeby można było spokojnie ćwiczyć. Moja koleżanka rodziła na początku grudnia i póki co wciąż jeszcze nie może ćwiczyć. Jakieś krwawienia, uszkodzone jajniki, ogólnie koszmar. Ale ona miała w ciąży mnóstwo stresów.

No to czekam dalej. 19 tydzień jeszcze przede mną :)

Zazdroszczę dobrej formy przed ciążą, ja niestety zaczynałam w nie najlepszej kondycji, powrót do regularnych ćwiczeń był tylko w planach :( Trzymajmy kciuki, żebyśmy wszystkie po porodzie szybko doszły do siebie i żeby można było spokojnie ćwiczyć. Moja koleżanka rodziła na początku grudnia i póki co wciąż jeszcze nie może ćwiczyć. Jakieś krwawienia, uszkodzone jajniki, ogólnie koszmar. Ale ona miała w ciąży mnóstwo stresów.
On to nie za ciekawie życzę jej szybkiego powrotu do zdrowia
A nam życzę zdrowych i pięknych dzieciątek

Dziewczyny, myślała ktoraś z Was o pobraniu krwi pępowinowej? Przy córce się nie zdecydowałam ale teraz rozważam.

reklama
Do góry