reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hej, ja juz po wizycie...będzie druga córeczka:happy2::happy::happy: bardzo się cieszę. Cieszy mnie ze będą siostry, sama mam 6 lat starszego brata i jest ok ale nigdy nie bedzie takiej zażyłości jak miedzy rodzenstwem tej samej płci, takie moje zdanie. Mała waży 275 g a to 18+5 dc. Uciekam świętować drugą córę :laugh2:
ja też mam takie zdanie co do rodzeństwa tej samej płci :) i starszy się cieszy, że będzie miał brata :p
A co to jest ten odczyn combosa czy jak to tam szło ? Bo kilka z Was pisało o tym
odczyn coombsa to przeciwciała anty-rh jak jest ryzyko konfliktu serologicznego

reklama
Hej, ja juz po wizycie...będzie druga córeczka:happy2::happy::happy: bardzo się cieszę. Cieszy mnie ze będą siostry, sama mam 6 lat starszego brata i jest ok ale nigdy nie bedzie takiej zażyłości jak miedzy rodzenstwem tej samej płci, takie moje zdanie. Mała waży 275 g a to 18+5 dc. Uciekam świętować drugą córę :laugh2:
Powiedz to moim synom.

Serio? A mi lekarz kazał kupić dla kobiet w ciąży bo mają inne ph niż normalne A w ciazy właśnie ono się zmienia.
Bez przesady, plyn jest "ultra delikatny" i nie mam zadnych podraznien ani tym bardziej infekcji. Sa lekarze, ktorzy zalecaja higiene intymna szarym mydlem i to sa specjalisci z tytulami wiec nie popadajmy w paranoje ;).

Ostatnia edycja:
Ja tez uzywam normalnego i zyje ;)
A jak u Was wygladaja ruchy dziewczyny? Moj maly sobie upodobal lewa strone, jak kopie to wlasnie w tamte rejony, tez tak macie ze gdzies bardziej czujecie?
Czy raczej rownomiernie po calym brzuszku?

A ja mam dziś wizytę upragnioną strasznie długo trwają te 3tyg wieczorem dam wam znać co słychać u nas..... A ja żelem do higieny intymnej zmywam wieczorem makijaż wiem że dla niektórych może wydawać się to dziwne ale to jest jedyny płyn który wszystko usuwa i mi nie podrażnia twarzy

reklama
Do góry