Adell1994
Fanka BB :)
Wzajemnie udanego pobytuMiłego weekendu majowego dziewczynyja w drodze na warmie i mazury
stoję w mega korku w Łomiankach
![]()
U mnie dzisiaj od rana przygotowania do majówkowego grillowania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wzajemnie udanego pobytuMiłego weekendu majowego dziewczynyja w drodze na warmie i mazury
stoję w mega korku w Łomiankach
![]()
Zielona herbata też pomaga. Nie wiem czy UROSEPT można w ciąży.Kobietki, co na początki zapalenia pęcherza? Ostatnio wyszły mi bakterie liczne w moczu, lekarz kazał brac zurawit przez tydzień i powtórzyć wynik, a jak nie poprawi się to przypisał mi jakaś saszetkę do wypicia. Jeszcze tydzień nie minął, wiec narazie nie chce tego pic, ale czuje ze coś mnie bierzewcześniej nie czułam nic
Chyba rzeczywiście zamierza przyjąć Cię z powrotem do pracy po macierzyńskimHej dziewczynynie odzywalam się, bo miałam doła, nie dość, że męczy mnie kaszel i katar, to mąż też to złapał. Powoli w trójkę wychodzimy. No i inne rzeczy też mnie smucily, M. In. Córcia mi się od piersi odstawila
Dodatkowo rano miałam straszny sen i od 5 nie spałam. Śniło mi się coś głupiego M. In. , że suszylismy naczynia na grzejnikach i z takiego grzejnika łazienkowego na ścianę spadł na mnie nóż, który zmienił się na siekierę i wbił mi się w brzuch. Masakra
Niestety szef mi tylko przedłużył umowę do porodu, bo niby dla niego to koszty jak będę na umowie na dwa lata i większa stawka. Obiecał jednak, że po macierzyńskim mnie przyjmie z powrotem. Ja mam czyste sumienie, a jeżeli mnie oszukał to znajdę inna pracę.
Dzisiaj dzień leniwy, ale nie do końca. Rano jak mała spała po spacerze to odespalam to co od 5 nie spałam. Niestety tu, gdzie mieszkam, czyli w Koszalinie, strasznie wieje, więc cały dzień spędzamy w domu. Ale upieklam muffinki. Teraz zmęczona leżę. Suszona żurawina najlepsza na nasze sprawy. Ciekawe, że teraz nie mam żadnych problemów z tym związanych.
Tak z ciekawości, z jakich miast lub rejonów Polski jesteście? Ja - Koszalin, zachodniopomorskie.
Hej dziewczynynie odzywalam się, bo miałam doła, nie dość, że męczy mnie kaszel i katar, to mąż też to złapał. Powoli w trójkę wychodzimy. No i inne rzeczy też mnie smucily, M. In. Córcia mi się od piersi odstawila
Dodatkowo rano miałam straszny sen i od 5 nie spałam. Śniło mi się coś głupiego M. In. , że suszylismy naczynia na grzejnikach i z takiego grzejnika łazienkowego na ścianę spadł na mnie nóż, który zmienił się na siekierę i wbił mi się w brzuch. Masakra
Niestety szef mi tylko przedłużył umowę do porodu, bo niby dla niego to koszty jak będę na umowie na dwa lata i większa stawka. Obiecał jednak, że po macierzyńskim mnie przyjmie z powrotem. Ja mam czyste sumienie, a jeżeli mnie oszukał to znajdę inna pracę.
Dzisiaj dzień leniwy, ale nie do końca. Rano jak mała spała po spacerze to odespalam to co od 5 nie spałam. Niestety tu, gdzie mieszkam, czyli w Koszalinie, strasznie wieje, więc cały dzień spędzamy w domu. Ale upieklam muffinki. Teraz zmęczona leżę. Suszona żurawina najlepsza na nasze sprawy. Ciekawe, że teraz nie mam żadnych problemów z tym związanych.
Tak z ciekawości, z jakich miast lub rejonów Polski jesteście? Ja - Koszalin, zachodniopomorskie.
Ta saszetka to antybiotyk. Ja ostatnio dostałam dwie i od weekendu w końcu mam spokój.Kobietki, co na początki zapalenia pęcherza? Ostatnio wyszły mi bakterie liczne w moczu, lekarz kazał brac zurawit przez tydzień i powtórzyć wynik, a jak nie poprawi się to przypisał mi jakaś saszetkę do wypicia. Jeszcze tydzień nie minął, wiec narazie nie chce tego pic, ale czuje ze coś mnie bierzewcześniej nie czułam nic