wisienka94
Fanka BB :)
Tak na styczeńJej ale super i wielkie gratulacje
Ja pamietam Cie i mow jak sie czujesz? Termin na styczen?
Tez juz bym chciala dolaczyc do zaciazonych.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak na styczeńJej ale super i wielkie gratulacje
Ja pamietam Cie i mow jak sie czujesz? Termin na styczen?
Tez juz bym chciala dolaczyc do zaciazonych.
przyjemnego wypoczynku i podeslij tu jakies ladne widoczki tatrA ja Was pozdrawiam spod samiuśkich Taterwprawdzie do owu daleko, ale zawsze można starać sie na zapas, co tez czynimy ❤ nawet jesli sie nie uda to super wypoczywam, buziaki!
Ale superTak na styczeńdobrze się czuję. Piersi bolą i ciągnie mnie w pachwinach. Narazie to tyle z objawow
![]()
Za 9tymAle superfajnie widzieć, ze komuś się udało
A za którym razem test pokazał 2 kreski?
Miałam już umówione hsg na 10maja a mąż na badanie nasienia miał iść![]()
No to 22 dzień cyklu to za wcześnie na testcykle 26-27 dniowe, czyli rzekłabym regularne![]()
FantastycznieCześć dziewczyny.
Nie wiem czy któraś z was mnie pamięta. Nam się udało w 9cs. Teraz 5 tydzień. W następnym tygodniu wizyta. I wcale nie odpuściłam. Wszystko liczyłam jak zawsze i tak samo mi zależalo. Jedyne co zmieniłam to nastawienie. Ciągle powtarzałam sobie, że się uda i że jestem zdrowa i płodnai w tym właśnie cyklu się udało. Dziewczyny trzymam za was kciuki i przepraszam, że się tak długo nie odzywałam. Buziaki
Ja Ciebie pamiętamCześć dziewczyny.
Nie wiem czy któraś z was mnie pamięta. Nam się udało w 9cs. Teraz 5 tydzień. W następnym tygodniu wizyta. I wcale nie odpuściłam. Wszystko liczyłam jak zawsze i tak samo mi zależalo. Jedyne co zmieniłam to nastawienie. Ciągle powtarzałam sobie, że się uda i że jestem zdrowa i płodnai w tym właśnie cyklu się udało. Dziewczyny trzymam za was kciuki i przepraszam, że się tak długo nie odzywałam. Buziaki
Ja mojemu wciskam od wczoraj androvit plusi jak da rade to wcisnę jeszcze 1 tabletke salfazinu
Gratulacje! Rośnijcie zdrowo! Chyba zastosuję tą technikęnic nie kosztuje a może pomoże
I to jest dobra i praktyczna radaLubię to !!!
![]()
Dzięki dziewczyny zaraz coś zamówię dla swojego męża, sam zdecydował że w tym miesiącu zaczynamy się zdrowo odżywiać zero alkoholu i mam mu kupić witaminy, więc teraz musi się nam udaćFertil Man mój jadł jak mu przypomniałam oczywiścietak trzy razy w tygodniu
![]()