reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2018

Moja mama wiadomość o mojej ciąży skomentowała w taki sposób cyt. "Drugie dziecko z tym debilem":D tak, tak moja mamcia oraz moj mąż nie lubią się. I ja muszę niestety przepalac ich zgrzyty.

reklama
Jadę zaraz po wyniki krwi. Jutro znowu muszę iść bo doktorka dała mi skierowanie do przychodni a ja do szpitala się wybrałam :(. To co odpłatnie porobiłam, a jutro te co na skierowanie. Strasznie mnie na twarzy w okolicy brody wysypało. Nigdy tak nie miałam, nawet jak dojrzewałam :(.

Jadę zaraz po wyniki krwi. Jutro znowu muszę iść bo doktorka dała mi skierowanie do przychodni a ja do szpitala się wybrałam :(. To co odpłatnie porobiłam, a jutro te co na skierowanie. Strasznie mnie na twarzy w okolicy brody wysypało. Nigdy tak nie miałam, nawet jak dojrzewałam :(.

Mnie wysypalo tuz przy ustach i nie chce przejsc, czuje sie jak nastolatka [emoji12]

Moja mama wiadomość o mojej ciąży skomentowała w taki sposób cyt. "Drugie dziecko z tym debilem":D tak, tak moja mamcia oraz moj mąż nie lubią się. I ja muszę niestety przepalac ich zgrzyty.
Ohoho ostro. :D no wspolczuje, takie stanie miedzy mlotem a kowadłem.
Jadę tzaraz po wyniki krwi. Jutro znowu muszę iść bo doktorka dała mi skierowanie do przychodni a ja do szpitala się wybrałam :(. To co odpłatnie poroniłam, a jutro te co na skierowanie. Strasznie mnie na twarzy w okolicy brody wysypało. Nigdy tak nie miałam, nawet jak dojrzewałam :(.
Ja dzisiaj tez zrobilam i pani mnie owiecila, ze na wynik rozyczki sie czeka tydzien,a w piatek wizyta [emoji14] no coz, moglam w sumie przedzwonic i zapytac. Mi teraz tez co chwile cos wyskoczy na twarzy, ale na szczescie bez szału :)

Ależ mi ślinka cieknie jak napisaliście o tych nalesnikach. U mnie w mieście jest super naleśnikarnia będę się musiała tam wybrać :)

Taka mala wskazowka dla wszystkich - jesli mieszkacie w duzym miescie to polecam rozyczke, toxo, cmv, hiv etc. pojechac zrobic w laboratorium w szpitalu zakaznym.
Ja w Warszawie zaplacilam o polowe mniejsza kwote niz normalnie w przychodni plus wyniki mialam od razu tego samego dnia po 4 godzinach. Nie mowie juz o wiarygodnosci tych badan - podobno prywatnym laboratoriom zdarzaja sie niestety czeste pomylki :(

Kiedyś widziałam mega śmieszny filmik o rekacji dzieci na rodzeństwo ale znaleźć nie mogę takiej kompilacji, ale sporo takich pojedynczych w sieci.
Tu mam jeden na reakcję o płci [emoji1]
Coś dla poprawy humoru [emoji1]
Nie mogę znaleźć gdzie indziej niż Facebook dlatego mam nadzieję że macie dostęp [emoji6]

reklama
Kurde, zjadłam trzy porcje tego spaghetti.... I dalej jestem głodna, I to tak niebezpiecznie, że aż w przelyku gilgocze na mdlosci uuuuu!
I jak tu żyć jak się ciągle chce zrec xd

Do góry