reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja dziś miałam wizytę u gin prowadzącej. Myślałam, że dwa dni po połówkowych odpuści usg, ale chciała sama sprawdzić czy jest ok...no to Jaś zastrajkował. Jak mierzyła rytm serduszka to cały czas kopał w głowicę i zaburzał odczyt :D Mój urwis :)
Następna wizyta 30 maja (Jasani proszę o wpisanie).
Kochana zmienilas gin czy nie??

Ueee w ogóle nie widać, ze nosisz tam 3 kilo [emoji2][emoji7]

Ludzie mówią,ze nie widać. Jakos te 12 kg tak ładnie sie rozłożyło ale juz czuć [emoji6]

Ale masz chude nóżki :-)) cudnie wyglądasz! Jakbyś arbuza połknęła :-))

Dziękuje, ale na zdjeciu tez jakos tak chudziej i było to 2 tyg temu [emoji6]

Dziewczyny czy Wasze maluszki też tak harcuja nad ranem? Od4-6 czasami do 7 Miska jest taka ruchliwa, że nie daje mi spać a dopiero jest taka malutka [emoji4] co to będzie jak będzie większa [emoji33]

Mój Klusky akrobacje( dosłownie) koło 21:00 zaczyna jak chce iść spac [emoji6]

Ty mialas sliwke nie arbuza:-p

Bo adunnia druga polowe brzucha w szafie zostawiała [emoji23]

U nas to samo [emoji28] Filipa tel nie ruszy a nie mam prawie rzadnego filmiku z Oliwia bo jak zamorowana przestaje gadać i nic ja nie ruszy

Ja odracam ekran i Sara siebie widzi i non stop banan i taki szał ze pozy ma nieziemskie choć na ponuraka tez się zdarza [emoji23][emoji23]
IMG_7028.JPG
1525612570372.jpeg

Załączniki

• 1525612570372.jpeg
    1525612570372.jpeg
    221,9 KB · Wyświetleń: 442
  • IMG_7028.JPG
    IMG_7028.JPG
    239 KB · Wyświetleń: 435
reklama
Do góry