Oj teraz ma jeszcze dużo mniejszaDziekuje Kochana :* najwazniejsze ze wszystko dobrzepiekny widok jak to malenstwo sie tak w brzuszku poruszalo
az łzy szczescia polecialy
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj teraz ma jeszcze dużo mniejszaDziekuje Kochana :* najwazniejsze ze wszystko dobrzepiekny widok jak to malenstwo sie tak w brzuszku poruszalo
az łzy szczescia polecialy
![]()
Hej hej, ja mam dzisiaj kolejna wizyte, wg usg 9t1d, stresuje sie na maksa. Mam nadzieje, ze jiz dzisiaj zobacze ladny zarys dzidzi, bo ostatnio kropka miala 5 mm [emoji14]Oj teraz ma jeszcze dużo mniejszamoja tak skakała że dobrze musiał ją 'przyszpilić' żeby tętno sprawdzić czy dobre [emoji23][emoji23] bo mu tak uciekała. Najpierw główka z prawej strony była, a nagle w ciągu sekundy z lewej [emoji23] ja przez sekundę zgłupiałam [emoji23]
Teraz już na pewno zobaczysz małego ludka :*Hej hej, ja mam dzisiaj kolejna wizyte, wg usg 9t1d, stresuje sie na maksa. Mam nadzieje, ze jiz dzisiaj zobacze ladny zarys dzidzi, bo ostatnio kropka miala 5 mm [emoji14]
Bedzie już, bedzie [emoji173]Hej hej, ja mam dzisiaj kolejna wizyte, wg usg 9t1d, stresuje sie na maksa. Mam nadzieje, ze jiz dzisiaj zobacze ladny zarys dzidzi, bo ostatnio kropka miala 5 mm [emoji14]
Bedzie już, bedzie [emoji173]
I tak nakbardziej sie ciesze, ze widziałam juz serduszko i bił jak szalone <3Teraz już na pewno zobaczysz małego ludka :*
Mój wprawdzie w 10tc ale baaaardzo późna owulacja. Mial 2.5cm[emoji173]I tak nakbardziej sie ciesze, ze widziałam juz serduszko i bił jak szalone <3
Ja wg om tez mam 10tc, ale owulacja po 20dc, wiec ciaza mlodsza o tydzien u mnie. Licze, ze dzisiaj zobacze taki sam obrazek na monitorze :*Mój wprawdzie w 10tc ale baaaardzo późna owulacja. Mial 2.5cm[emoji173]
A teraz juz 2600g i tak kopie, że powoli nie wyrabiam
Kiedy to przeleciało... to jest niesamowiteZobacz załącznik 855733
A kochana teraz juz szybciutko zleci i zaraz bedziesz tulila swoje szczescie!Mój wprawdzie w 10tc ale baaaardzo późna owulacja. Mial 2.5cm[emoji173]
A teraz juz 2600g i tak kopie, że powoli nie wyrabiam
Kiedy to przeleciało... to jest niesamowiteZobacz załącznik 855733
Jejku jak to leci. Niedawno pisalas o 2 kreskach a tu juz 13tc. Zazdroszcze Ci ale licze ze nie dlugo i ja sie doczekam.Cześć laski tak wchodze na to forum i patrze nowe posty bo niedawno pustka wiało. Ale podczytałam Was troszeczkeu mnie 13tc, wczoraj bylam na prenatalnych i maluszek zdrowo rosnie
ale nie wiem jeszcze jaka płeć chociaz nawet nie pytalismy bo zapomnielismy no ale to nie jest najwazniejsze
wazne ze zdrowe
7cm szczescia
![]()
Daga daj nam tu znac jak po wizycieHej hej, ja mam dzisiaj kolejna wizyte, wg usg 9t1d, stresuje sie na maksa. Mam nadzieje, ze jiz dzisiaj zobacze ladny zarys dzidzi, bo ostatnio kropka miala 5 mm [emoji14]