kredka82
Fanka BB :)
U mnie najlepiej dzialala alta ziajkaTo też robię,pomaga na chwilę :-))
Ok ok poczekam może sie ktos zlituje i poda nazwę :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie najlepiej dzialala alta ziajkaTo też robię,pomaga na chwilę :-))
Ok ok poczekam może sie ktos zlituje i poda nazwę :-)
Na początku wodę mineralną mama i ja. Ale po mc normalna wodę z kranu przegotowanąDziewczyny jakiej wody używacie do przygotowania mleka modyfikowanego?
Od samego poczatku wodę przegotowana z kranuDziewczyny jakiej wody używacie do przygotowania mleka modyfikowanego?
Nie mam suszarki. Używam bez prasowania [emoji6]<zawstydzona> dzięki,dzięki [emoji14]
Dziewczyny czy korzystacie z suszarki do ubrań? Czy ubranka dziecięce po wysuszeniu w wysokiej tenperaturze mogą być od razu uzywane bez prasowania??;-)
Zadtanawiam się nad taką inwestycją ;-)
Słodkie ale czemu dwie identyczne sukienki? [emoji12]A ja wczoraj poległam na zakupachZobacz załącznik 856085Zobacz załącznik 856086Zobacz załącznik 856087
Moja nie zrobiła i miała długie paznokcie jak się urodziła [emoji3]Musi dokończyć manicure, zanim z brzucha wyjdzie![]()
Nijakjak tam sytuacja u Ciebie? cos te majowe dziewczyny sie nie spiesza na swiat![]()
Kochana wierzę że po ktg już cie nie wypuszcza.Nie dziwię się że Cię nerwy zjadają no bo ile można czekać hehe.Zycze szybkiego rozwiązaniaNijakdziś mam ktg, nic się nie dzieje... zaczynam się denerwować bo Mała coraz słabiej się rusza, tłumacze sobie, że ma ciasno. Dodatkowo mam dużo przezroczystej wodnistej wydzieliny i już myśl czy mi się wody nie sączą. Zaczynam wariować.
Rozumiem że ta mineralna też była wcześniej przegotowana czy nie?Na początku wodę mineralną mama i ja. Ale po mc normalna wodę z kranu przegotowaną
Masz założony jakiś filtr czy nie? Ja to liczę na kp, ale na wszelki wypadek wolę coś wiedzieć na ten temat [emoji12] A i mleka nie rozrabia się chyba we wrzątku tylko w letniej wodzie prawda?Od samego poczatku wodę przegotowana z kranu