reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Przy córce miałam ręczny ale nie przyszło mi na myśl że moja panna po miesiącu będzie miała w d...cyca i tylko z butelki i tak 9 miesięcy jej ściągałam co 3h aż mi ręka odpadała ale nie myślałam że tyle mleka będzie więc tym razem albo cyc albo modyfikowane:)
Ja miałam ręczny bo myślałam że będę ściągać np. na moje wyjścia ale u mnie nie dało rady tym nic zrobić.

reklama
Czyli przekonałyście mnie. Wybiorę ręczny :)
Wczoraj kupiłam pierwszą paczkę pampersów 80szt.
A mój ukochany stwierdził, że to tak dużo, że jak dziecko wyrośnie, zostanie na kolejne dziecko :D
<3 Co się dziwić jak nasza Helenka będzie pierwszą gwiazdką w rodzinie?:)
Zdziwił się jak mu uświadomiłam, że to na pierwszy tydzień :D

Mlodzi rodzice ... dopiero się uczymy :)

Będzie dobrze;) my jesteśmy po amnio więc każda wizyta jest dla nas jak wielka niewiadoma. Lęk został, ale gdy już się widzi na ekranie tego małego człowieka to zapomina się o całym świecie.

Ja nie robiłam w końcu tego amnio, ale tak jak mówisz wystarczy, że ktoś ziarenko zasieje i koniec. Już mniej mi zostało czekania, za godzinkę wyjeżdżamy z domu ;-)

reklama
Do góry