reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Znalazłam taka kołyskę ,w miarę w swojej okolicy :D za 120 zł więc chyba opłaca się kupić
Screenshot_20180518-171739.png
Screenshot_20180518-171744.png

Załączniki

• Screenshot_20180518-171739.png
    Screenshot_20180518-171739.png
    593 KB · Wyświetleń: 409
  • Screenshot_20180518-171744.png
    Screenshot_20180518-171744.png
    592,7 KB · Wyświetleń: 384
reklama
Przeczytałam co tam dziś naskrobalyscie i trochę tego naprodukowalysxie, ale dałam radę przeczytać :)

U mnie dzień zleciał ekspresowo, poszliśmy na miasto, poszukalam dla siebie ciuszków i to jest 2/3 tego co nakupowalam w ciucholandach dla siebie :)

Oprócz tego zjedliśmy na mieście pyszne, duże paczki, były ze wszystkim do wyboru, ja wzięłam z nutella, później spadliśmy na b smarta do kfc, bo głód jeszcze był. W domku u babci botwinkowa, teraz pojechali po 3 średnie pizze i czekam [emoji39]

Zobacz załącznik 858174Zobacz załącznik 858175Zobacz załącznik 858176Zobacz załącznik 858177Zobacz załącznik 858178Zobacz załącznik 858179Zobacz załącznik 858181
Pizzaaaa.. ❤❤❤ zjadlabym :p
Piekne ciuszki ;) wygladasz kwitnaco ❤

Znalazłam taka kołyskę ,w miarę w swojej okolicy :D za 120 zł więc chyba opłaca się kupić Zobacz załącznik 858180 Zobacz załącznik 858182

Wow śliczna, brałabym bez zastanowienia. My dziś zamawiamy już ostatnie rzeczy z Allegro co zostały typu folia przeciwdeszczowa na wózek, moskitieria itd. Na czerwiec tylko zestaw kołderka i poduszka do wózka, jakieś tam drobiazgi itd.

A kupiliśmy dziś przy okazji na prezent na komunie dla chrześniaka Bartka grę na ps3 fifa 18 za 110 zł, zamawiamy jeszcze koszulkę z lewandowskim :) a na Bartka kupiliśmy eleganckie, skórzane buty z lasockiego za polowe ceny czyli 95 zł :)

Przeczytałam co tam dziś naskrobalyscie i trochę tego naprodukowalysxie, ale dałam radę przeczytać :)

U mnie dzień zleciał ekspresowo, poszliśmy na miasto, poszukalam dla siebie ciuszków i to jest 2/3 tego co nakupowalam w ciucholandach dla siebie :)

Oprócz tego zjedliśmy na mieście pyszne, duże paczki, były ze wszystkim do wyboru, ja wzięłam z nutella, później spadliśmy na b smarta do kfc, bo głód jeszcze był. W domku u babci botwinkowa, teraz pojechali po 3 średnie pizze i czekam [emoji39]

Zobacz załącznik 858174Zobacz załącznik 858175Zobacz załącznik 858176Zobacz załącznik 858177Zobacz załącznik 858178Zobacz załącznik 858179Zobacz załącznik 858181
Super zakupy :):)

Piszecie z prędkością światła, cieżko odczytać wszystko[emoji3]
Tez tak macie z maluchami że czujecie już mniej kopniaków a tylko takie rozprężanie sie? Od paru dni, dużo mniej kopnięć, tylko brzuch mi sie napina i rośnie kulka - dupke wypycha chyba [emoji3]
Dzisiaj mam baaardzo leniwy dzień, jutro przychodzi rodzinka na urodziny męża, wiec robię tort, zaraz go będę dekorować. Mam nadzieje ze wyjdzie, w ciazy jakoś ciasta mi nie wychodzą [emoji853]

reklama
Piszecie z prędkością światła, cieżko odczytać wszystko[emoji3]
Tez tak macie z maluchami że czujecie już mniej kopniaków a tylko takie rozprężanie sie? Od paru dni, dużo mniej kopnięć, tylko brzuch mi sie napina i rośnie kulka - dupke wypycha chyba [emoji3]
Dzisiaj mam baaardzo leniwy dzień, jutro przychodzi rodzinka na urodziny męża, wiec robię tort, zaraz go będę dekorować. Mam nadzieje ze wyjdzie, w ciazy jakoś ciasta mi nie wychodzą [emoji853]
Też tak mam. Rzadko kiedy kopie. Ale to przez coraz mniej miejsca :) też czuje takie wypychanie , wypinanie. Albo przesuwanie :)

Do góry