reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Serio.. Ja tez to zauwazylamz ledwo golilam, a juz w sukienkce nie wyjde. Dzisiaj mam jakis gorszy dzien. Zjadłam ledwo bulke i serek gran teraz i czuje sie pełna, nagle robie sie głodna, ale jak pomysle o jedzeniu czegokolwiek to bierze mnie obrzydzenie.
Niby chce się jeść ale nie masz na nic ochoty żołądek ssie że aż nie dobrze,znajome uczucie[emoji3]

Serio.. Ja tez to zauwazylamz ledwo golilam, a juz w sukienkce nie wyjde. Dzisiaj mam jakis gorszy dzien. Zjadłam ledwo bulke i serek gran teraz i czuje sie pełna, nagle robie sie głodna, ale jak pomysle o jedzeniu czegokolwiek to bierze mnie obrzydzenie.
Też tak mam przez ostatnie parę dni. Jestem głodna ale jak już jem to bardzo powoli i malutkie parcje bo normalnie mnie obrzydza i ten żołądek pobolewa.

I ja po wizycie :) piekne serduszko widzialam :) jestem taka szczęśliwa :) z usg wychodzi 5t5d
Tylko lekarka niby spoko, sympatyczna, ale strasznie sie spieszyla, poganiala mnie wrecz, az w koncu z tego wszystkiego zapomniałam o te opryszczke zapytac.
Ale karte ciąży mi założyła :)

I ja po wizycie :) piekne serduszko widzialam :) jestem taka szczęśliwa :) z usg wychodzi 5t5d
Tylko lekarka niby spoko, sympatyczna, ale strasznie sie spieszyla, poganiala mnie wrecz, az w koncu z tego wszystkiego zapomniałam o te opryszczke zapytac.
Suuper , gratulacje [emoji4] ile ma dziudzius mm? A z OM jak masz ?

Super[emoji7]Bardzo szybko widac u Ciebie[emoji3]

Gratuluję :-)

reklama
Pewnie tak.jak nie ma oznaczonej [emoji3]dokładnie właśnie nie wiem jak to jest[emoji3]mój akurat oddawał krew dlatego też wie jaka ma.
Ojciec nie musi . Potrzebna jest tylko grupa krwi matki do porodu. Konflikt jest tylko wtedy kiedy matka ma RH- ,jaka ma ojciec jest to obojętne. ..

Do góry