Są dady rozmiar 1 ale żółteJa właśnie jeszcze nie mam żadnych i się zastanawiam, przy córce używałam dady ale nie ma 1w sumie z tych pieluszek dady byłam zadowolona. Cały czas też się boje z myślami jakie chusteczki. Czytam na srokao i już glupieje.
reklama
E
Ewka34
Gość
@Biedroneczka10
A pieluszki pierwsze kupilam z lidla.. ale tylko paczke,tez nie wiem jakie beda.. a te z babydream tez widze ze chwalone sa..
A pieluszki pierwsze kupilam z lidla.. ale tylko paczke,tez nie wiem jakie beda.. a te z babydream tez widze ze chwalone sa..
Srokao niektóre analizy ma nieaktualne. Tak jak np o bambinoJa właśnie jeszcze nie mam żadnych i się zastanawiam, przy córce używałam dady ale nie ma 1w sumie z tych pieluszek dady byłam zadowolona. Cały czas też się boje z myślami jakie chusteczki. Czytam na srokao i już glupieje.
Jeśli chodzi o chusteczki to ja Velvet albo sensitive z Babydream. One mają dobre składy
Też kupiłam lupilu jedna na próbę.@Biedroneczka10
A tak to zielone i białe oryginalne Pampersy.
E
Ewka34
Gość
No wlasnie.. ja pampersow nie chce bo corcia miala zaczerwieniona pupke po niejDla mnie albo oryginalne pampersy albo dady. Ale kazda pupa inna [emoji14]
I trzeba przerobić i posprawdzac różne żeby było wiadomo które dla danego dziecka najlepsze
Ja kupiłam 1op 1 i 1op 2 zobaczymy. Nie używałam ich wcześniejKurcze mnie interesuja te pieluchy w rossmanie 66szt za 20 zl z karta rossne.. te z babydream
Zawsze można wziąć paczkę z Lidla czy Rossmann na probe. Po małej paczce żeby było wiadomo jak pupcia reaguje na jakie.No wlasnie.. ja pampersow nie chce bo corcia miala zaczerwieniona pupke po nieja dady byly spoko wlasnie.. teraz patrze na te z babydream..
Ale 4 lata temu te z Rossmann były bardzo sztywne i śmierdziały :/Zawsze można wziąć paczkę z Lidla czy Rossmann na probe. Po małej paczce żeby było wiadomo jak pupcia reaguje na jakie.
E
Ewka34
Gość
Ja namoczylam w sodzie oczyszczonej.. tzn dalam na plamki ta sode i pozniej wypralam w vanishu oxy i tym drugim.. pozniej wypralam normalnieDziewczyny a macie jakiś sposób jak doprać takie jasno żółte plamki na ubrankach niemowlęcych? Mamy ciuszki bo bratanku i na kilku rzeczach nie sprały się te plamki. Mogę te ciuszki namoczyć w vanishu a później wyprać jeszcze raz? Czy macie jakieś inne sposoby?
reklama
E
Ewka34
Gość
Chyba tak zrobie i zobaczymyZawsze można wziąć paczkę z Lidla czy Rossmann na probe. Po małej paczce żeby było wiadomo jak pupcia reaguje na jakie.