reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

tutaj same minusy, ja bylam nacinana bolało wiadomo bo szwy ciagna po miesiącu przestało całkowicie , ładnie zszyli nie mam żadnych zgrubien itp , blizna praktycznie nie widoczna , moglam noramalnie chodzic jak sie zagoilo ,a reszta spraw tak samo jak przed porodem wiadomo jakich:D gdy mnie nacinali wogole tego nie czulam tego w którym momencie to robili, gdybym miała wybierać teraz wole nacięcie niż pęknąć nie wiadomo na ile stron , to moje zdanie każdy ma inne
takie moje odczucia, każda kobieta inna każden organizm , jedni przechodzą dobrze drudzy gorzej tak samo jak przy pęknięciu, czy tam cc
Przypomnialo mi sie kawal.. pani po 40-tce po porodzie.. lekarz pyta jak szyjemy.. pani: jak to jak? na osiemnastke :D

reklama
Hmmm. Cukry po śniadaniu i kolacji szaleją a po obiedzie nie. Ciśnienie unormowane chociaż coś... ale ja już chce do domu... u mnie na sali leży kobieta po terminie i od tygodnia wywołują jej porod i nic ja nie rusza. Brak skurczy brak rozwarcia

Byłam dziś na 3 usg. Synio waży 1500g, ułożony jest już główką do dołu. No i moje największe zmartwienie czyli szyjka wciąż praktycznie nie zmieniła swojej długości od 21 Tc i ma 34mm także chyba uda mi się wytrwać z brzuszkiem do powrotu męża pod koniec lipca :D

No i super :)
Wiesz, z tą szyjka to różnie bywa, dziś możesz mieć 3,4 cm a za 4 tygodniu już nagle polowe, oczywiście nie życzę tego, ale mówię różnie bywa i w ciąży szybko wszystko się zmienia. Ja mam rzekomo 4,8 cm to pewnie powinnam donosić i nawet przenosić, ale tego nie zakładam, bo wiem, że i w połowie lipca za 40 dni mogę urodzić, a zostało mi 60 dni do terminu :)

reklama
Do góry