reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2018

Jej ja widzę, że wy prawie wszystkie zaopatrzone w detektor, ja cały czas się waham i zastanawiam czy kupować czy nie. Czy któraś jeszcze go nie ma????

Ja też nie mam i się dość mocno zastanawiam... ale póki co odpuszczam. W piątek mam prenatalne, a potem kolejne usg 18/06 więc dość szybko. Co ma być to będzie. Boję się momentu kiedy mogłabym nic nie usłyszeć.

reklama
Kochane jestem w 11+3 tyg ciąży. Dwie godziny temu zaczęło mi się jasnobrązowe plamienie.. chciałam zapisać się na jutro do ginekologa ale mama powiedziała mi żebym nie panikowała bo wszystko będzie dobrze i nie ma takiej potrzeby bym ciagle tam jeździła.
Czy powinnam się martwić i jechać do ginekologa?

Ja miałam plamienie wszystkimi kolorami chyba w 7tc i pierwsze co, to byłam przekonana, że okres się zaczyna. Ja akurat poszłam w tym samym dniu prywatnie do ginekologa, bo SOR mnie przeraża. Ale gdybym nie miała tego lekarza, to też bym do szpitala pognała. Na szczęście to był mały krwiaczek i dostałam luteinę... ale co strachu się najadłam...

Kochane jestem w 11+3 tyg ciąży. Dwie godziny temu zaczęło mi się jasnobrązowe plamienie.. chciałam zapisać się na jutro do ginekologa ale mama powiedziała mi żebym nie panikowała bo wszystko będzie dobrze i nie ma takiej potrzeby bym ciagle tam jeździła.
Nie czekaj do jutra, jedz do szpitala albo zadzwon do ginekologa.
Trzymamy kciuki! [emoji110]

Ja też nie mam detektora i nie zamierzam póki co kupić.
Ale do mam, ktore mają> wg mojej przyjaciółki, ktorej dziecko pod koniec bylo owiniete pępowiną i ruchy są mniej intensywne, detektor się sprawdzi tez pod koniec ciąży [emoji106][emoji5]

Ale Wam zazdroszczę, ja ani nie mam brzuszka, ani nie czuje żadnych ruchów, może dlatego, że to pierwsza ciąża a w takiej podobno wszystko później, no ale tak bym już chciała.. ;)
Brzuszek troszke mam, ale czucia ruchow też brak i podobnke jak Ty> czekam czekam [emoji3] i tez pierwsza ciąza [emoji64]

Odnośnie wózków to ja nigdy do tej pory nie szukałam , i za szybko dla mnie ale mam ten w zakładce obserwowane na allegro i jak doczekamy wyprawki to chyba zostanie :)
Tito_CH02_bia.png

Załączniki

• Tito_CH02_bia.png
    Tito_CH02_bia.png
    185 KB · Wyświetleń: 428

Ja to jak dostałam takich plamien w 9 tyg to w 15 minut byłam w szpitalu i zatrzymali mnie na kilka dni, dostałam leki, teraz odpukać jest Ok więcej się to nie powtórzyło.

reklama
Do góry