reklama
RooibosGirl
Fanka BB :)
Hmm... Chyba ta meliska jest za słaba na Twoje nerwyKurde z tych stresów łeb mnie rozbolał. Mam nadzieję że nie mam jak teściowa moja. Ona tak miała zrobili jej badania i wyszło że za którymś razem te nerwy spowodują u niej udar czy inny wylew... Boszszsz ci mężczyźni w rodzinie mojego męża do grobu nas kobiety wpędzą
KINDERBUENOO88
Ale malusi brzuchgdzie Ty mieścisz dzidziusia?
![]()
Chyba wzdłuż pleców mi leży ;p
Mama7
Różowizna z dziś
Piękne, gdzie kupilas te sukieneczki?
KINDERBUENOO88
Ciekawe jak to później wyjdzie masowo z dziećmi
które z nas z jakich brzuszków jakie istotki wyjdą 
xnightfall94
Nie mow tak nam dziewczynom z kompleksem małego brzuchaAle malusi brzuchgdzie Ty mieścisz dzidziusia?
![]()
xnightfall94
Dawaj kawałek , oddam cycki@GoJ dziękuję za oświecenie
W takim razie ja też dodaje swój i mam wrażenie że przy waszych mój jest już ogromny .
Dzisiaj 26t3d
xnightfall94
Wczoraj oglądam DD TVN i tam mówili ,ze wielkość brzucha ma się nijak do wielkości dziecka . To mnie pociesza, bo nie chce kurczaczka urodzićCiekawe jak to później wyjdzie masowo z dziećmiktóre z nas z jakich brzuszków jakie istotki wyjdą
![]()
reklama
kasiaczek89pl
Kurde z tych stresów łeb mnie rozbolał. Mam nadzieję że nie mam jak teściowa moja. Ona tak miała zrobili jej badania i wyszło że za którymś razem te nerwy spowodują u niej udar czy inny wylew... Boszszsz ci mężczyźni w rodzinie mojego męża do grobu nas kobiety wpędzą
To pewnie ma problemy z ciśnieniem ... może tak zle nie będzie ... oby nie . Jedno i drugie to cholerna przypadłość, dość się napatrzyłam na to i konsekwencje ... a Ty głowa do góry , pomysl ze dla dzieci jesteś najważniejsza i musisz mieć sile i zdrowie ich wychować.