reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
No to widzę że nie jestem sama

To przez to, że dziecko robi się coraz większe, uciska na poszczególne narządy, na płuca, na żołądek, na nerki, pęcherz. Dlatego coraz ciężej jest nam oddychać, szybciej się męczymy, mniejszy apetyt, większa zgaga, częściej chodzimy siku itd. To normalne, a nie pocieszę, ale będzie coraz ciężej, bo narazid nasze dzidzie maja po 1,8-2kg a tu jeszcze musza przybrać z 1-1,5 kg przez te 70-50 dni :)

Nie, bo to są blizny po poprzednich cc w środku na narządach. Teraz przy porodzie mi wytnie te zrosty ale pewnie będą się robiły nowe takie uroki cc.
Myślałam, że mało waży jak na ten tydzień ale lekarz mówi, że idealnie 30-35centyl

A ja znowu myślałam że dużo wazyla w tym tygodniu. A skoro ważyła tyle co twoja to moja wcale nie taka duża jak mi się wydawało :) czyli będzie średnia :) moja była teraz lekko ponad 50 centyl w 32 tygodniu

Tez mam ich wiecej... duzo wiecej... a masz tak ze ,wstajesz w nocy do ubikaji ,wracasz i ogromny skurcz przepowiadajacy,czyli brzuch jak kamien? Ja tak mam.. chwile poleze na plasko i przechodzi..
Oj ja mam ich od 4 dni coraz więcej, w szczególności w nocy[emoji20] zwiększyłam sobie dawkę magnezu[emoji4]
Kupujecie wit. D dla niemowląt?
Tak, będę kupować [emoji4]
Ja tylko na chwilkę bo jestem już w pracy i mam masę roboty.
Tak więc mała waży 1300g (28.4dni), główką w dół, szyjka długa zamknięta. Te kłucia, które odczuwam to zrosty po poprzednich cc największe są po prawej stronie pęcherza i to mnie tak ciągnie.

Ja tak mam już od kilku tygodni.
Ładna waga[emoji16] Super!

reklama
Do góry