To dobra waga
Moja w 28 + 1 dzien miala 1240![]()
Potwierdzam, też tak mam.Tak ja tak mam. W ogóle kręgosłup mnie boli. Macica uciska na przepone
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dobra waga
Moja w 28 + 1 dzien miala 1240![]()
Potwierdzam, też tak mam.Tak ja tak mam. W ogóle kręgosłup mnie boli. Macica uciska na przepone
No to widzę że nie jestem sama
Bo masz 31+.. czyli 32. I 32 kończysz w sobotę i zaczynasz 33Ja mam tydz 32 w apce od soboty![]()
Mi wpisuje zawsze skończony tydzień. Czyli idę do niego w 33+5 to i tak mi wpisze 33 nie 34. To twój ci wpisuje rozpoczęty tydzień. Tak jak większość z nas sobie liczyCzyli teraz bede miec 33 wg OM i tak mi wpisuje lekarz w ksiazeczkezreszta u nas jest tydz roznicy tylko
![]()
Dobra ,srac to..Mi wpisuje zawsze skończony tydzień. Czyli idę do niego w 33+5 to i tak mi wpisze 33 nie 34. To twój ci wpisuje rozpoczęty tydzień. Tak jak większość z nas sobie liczy![]()
Nie, bo to są blizny po poprzednich cc w środku na narządach. Teraz przy porodzie mi wytnie te zrosty ale pewnie będą się robiły nowe takie uroki cc.
Myślałam, że mało waży jak na ten tydzień ale lekarz mówi, że idealnie 30-35centyl
Oj ja mam ich od 4 dni coraz więcej, w szczególności w nocy[emoji20] zwiększyłam sobie dawkę magnezu[emoji4]Tez mam ich wiecej... duzo wiecej... a masz tak ze ,wstajesz w nocy do ubikaji ,wracasz i ogromny skurcz przepowiadajacy,czyli brzuch jak kamien? Ja tak mam.. chwile poleze na plasko i przechodzi..
Tak, będę kupować [emoji4]Kupujecie wit. D dla niemowląt?
Ładna waga[emoji16] Super!Ja tylko na chwilkę bo jestem już w pracy i mam masę roboty.
Tak więc mała waży 1300g (28.4dni), główką w dół, szyjka długa zamknięta. Te kłucia, które odczuwam to zrosty po poprzednich cc największe są po prawej stronie pęcherza i to mnie tak ciągnie.
Ja tak mam już od kilku tygodni.
Mowisz zeby zwiekszyc?Oj ja mam ich od 4 dni coraz więcej, w szczególności w nocy[emoji20] zwiększyłam sobie dawkę magnezu[emoji4]Tak, będę kupować [emoji4]Ładna waga[emoji16] Super!
Wiesz co, brałam 3x1, teraz biorę 5 albo 6 czasami. Jest znacznie lepiej[emoji4] Lekarz mi napisał, żeby tak zrobić[emoji4]Mowisz zeby zwiekszyc?![]()
Hahaha no ja chciałam ci tylko wytłumaczyć bo mnie wyganiasz już na 35 tydzień a jeszcze 34 nie zaczęłamDobra ,srac to..![]()