reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Potwierdzam. Jako nauczycielka, dzieci wejdą do sali i w minutę zapomną w ogóle ze przyszły z mama, zaczynaja się bawić, zajmować sobą. A mamy czasem siedzą 30 minut w szatni i te dzieci przytulają, mówią do nich, jeszcze bardziej przyczyniają się do ich płaczu. Albo patrzą później przez okna jeszcze [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
i
psalam o 1 roku dziecka.. nie o przedszkolakach

Do Ciebie pisałam te posty ? Z tego co się orientuje to odpowiedziałam Szalonej a potem pisałam z Sandra. Mogę napisać nawet i spam 10 postów związanych z tym tematem

I ja pewnie będę większa dojarka skoro będę siedzieć z laktatorem uwiedziony do cycka ;P
Idac tym tokiem ja tez bezposrednio do Ciebie nie pisalam.... a poczulas sie Ty urażona

Przecież cytowałas moja wypowiedz xd

IMG_2977.JPG

Załączniki

• IMG_2977.JPG
    IMG_2977.JPG
    167,2 KB · Wyświetleń: 344
reklama
Na pewno. Ja już się zastanawiam jak to będzie jak będę wracać do pracy po roku. Nie ukrywam ze możliwe ze nawet jak zarobki niemeza pozwolą to wolałabym ciut dużej pobyć w domu. Ale tez nie chce zdziadziec siedząc tylko w domu. Nawet moja mama mi mówiła ze po macierzyńskim to jakby zdziczała bo rzadko gdzieś wychodziła (tata mój wyjeżdżał pracować za granice), wiec ja chciałabym pogodzić spotkania towarzyskie jakoś :)

Ja powiem Ci, że przez 11 lat siedziałam w hardcore Level korporacja .
Nie chce wracać za szybko, chce być z Dzieckiem . Chce się oddać Macierzyństwu.
Ta praca wydaje mi się teraz tak mało istotna i te wszystkie problemy tam i Ci ludzie .
Może tak myślę bo potrzebowałam dystansu i znowu mi się zmieni myślenie.

@monami bardzo dobrze, że chcesz kontynuować studia bo to Twoja przyszłość i Twojej Rodziny.
A z tym karmieniem może też dobrze wyjdzie.
Że będziesz mogła karmić i piersią i odciągać pokarm.

Moja Przyjaciółka jak wyszła pierwszy raz z domu po długim czasie zostawiając po pół roku swojego Synka z mężem. Wyszła z nami w miasto . Upiła się troszeczkę ale czuwała spoglądając na telefon.
Wszystko się zmienia ...

Do góry