Karolina0225
Fanka BB :)
Kawał drogi.Ja Śląsk - okolice Katowic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kawał drogi.Ja Śląsk - okolice Katowic
iPotwierdzam. Jako nauczycielka, dzieci wejdą do sali i w minutę zapomną w ogóle ze przyszły z mama, zaczynaja się bawić, zajmować sobą. A mamy czasem siedzą 30 minut w szatni i te dzieci przytulają, mówią do nich, jeszcze bardziej przyczyniają się do ich płaczu. Albo patrzą później przez okna jeszcze [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Kawał drogi.
Idac tym tokiem ja tez bezposrednio do Ciebie nie pisalam.... a poczulas sie Ty urażonaDo Ciebie pisałam te posty ? Z tego co się orientuje to odpowiedziałam Szalonej a potem pisałam z Sandra. Mogę napisać nawet i spam 10 postów związanych z tym tematem
I ja pewnie będę większa dojarka skoro będę siedzieć z laktatorem uwiedziony do cycka ;P
Idac tym tokiem ja tez bezposrednio do Ciebie nie pisalam.... a poczulas sie Ty urażona
A ja raz do cytowanej osoby a raz do ogółu...jako ciag dalszy tematu ktory byl poruszanyJak cytuje kogoś to raczej zwracam się do cytowanej osoby![]()
No to po porodach na kawę w Krakowie się umawiamy. Ale bez dzieci [emoji23]Do Krakowa bliziutko ! A wymieniłaś krk ;D
No to po porodach na kawę w Krakowie się umawiamy. Ale bez dzieci [emoji23]
Na pewno. Ja już się zastanawiam jak to będzie jak będę wracać do pracy po roku. Nie ukrywam ze możliwe ze nawet jak zarobki niemeza pozwolą to wolałabym ciut dużej pobyć w domu. Ale tez nie chce zdziadziec siedząc tylko w domu. Nawet moja mama mi mówiła ze po macierzyńskim to jakby zdziczała bo rzadko gdzieś wychodziła (tata mój wyjeżdżał pracować za granice), wiec ja chciałabym pogodzić spotkania towarzyskie jakoś![]()