reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja na pewno kupuje kosz na poczatek. Nie doscc, ze tez slyszalam duzo dobrego, to jeszcze poki mieszkamy w kawalerce nie mamy tak naprawde zbytnio miejsca na lozeczko. A po porodzie szybko rozgladac sie za nowym mieszkaniem :D

Po porodzie chcesz się przeprowadzać ? My mamy przeprowadzkę zaplanowana na koniec sierpnia by od września już na nowym i bym tam urządzała dla dziecka już. Dlatego wcześniejszy poród mi nie pasuje :p

reklama
To ja akurat mam jakąś odwrotność,bo ja od 7 już pranie nastawione i już teraz rozwieszone i od rana zarabiam sobie na przepisywaniu tekstów po znajomości. Nie wiem, może w tym szpitalu tak się wynudzilam, że nadrabiam czas?
Ech, zazdroszczę opcji na takie lekkie dorabianie. Ja mogłabym tylko porobić jakieś grafiki dla hodowców kotów i psów, ale kasy z tego mało jak na taką ilość czasu spędzonego przed kompem i aż żal mi marnować oczu :)

Ech, zazdroszczę opcji na takie lekkie dorabianie. Ja mogłabym tylko porobić jakieś grafiki dla hodowców kotów i psów, ale kasy z tego mało jak na taką ilość czasu spędzonego przed kompem i aż żal mi marnować oczu :)
No ja jak to skończę to jeszcze zamierzam się ogłosić, że chętnie coś zaprojektuje, zwizualizuje w 3d,a nawet, że wykonam projekt gotowy do druku 3d. Mogłabym jeszcze wykonywać produkty prócz wizualizacji, ale w ciąży nie uśmiecha mi się zabawa w stali lub drewnie, a drukarnie 3d ma mój wujek, więc nie mam potrzeby i pieniędzy posiadania swojej. I w ogóle gdzie by to trzymać :D

No ja jak to skończę to jeszcze zamierzam się ogłosić, że chętnie coś zaprojektuje, zwizualizuje w 3d,a nawet, że wykonam projekt gotowy do druku 3d. Mogłabym jeszcze wykonywać produkty prócz wizualizacji, ale w ciąży nie uśmiecha mi się zabawa w stali lub drewnie, a drukarnie 3d ma mój wujek, więc nie mam potrzeby i pieniędzy posiadania swojej. I w ogóle gdzie by to trzymać :D

Ostrożnie z tym ogłoszeniem by ZUS się Tobą nie zainteresował, bo za prace na l4 mogą kazać nawet oddać cały zasiłek.

Byłam na glukozie, wypiłam i chyba za szybko bo po pięciu minutach wszystko zwymiotowałam.. i po badaniu.. teraz w piatek kolejne ale piguły powiedziały ze krew juz maja to moge w domu wypic glukoze i dojechac do nich do 10 .. kurcze w poczekalni było tyle ludzi i tak duszno nie dało rady tam wytrzymać a gdzie usiedzieć dwie godziny.. idę spać bo sie źle czuje, młoda kopie w brzuchu chyba z głodu ale nie dam rady nic przełknąć ..

Inna koleżanka z pracy zapytała mnie, czy chce ciuszki po jej dwóch synka, ale zrobiła to z zastrzeżeniem, że są używane, ale może coś się przyda... to nawet rozumiem, ale po co się sądzić na teksty: trzymam dla Ciebie ciuszki...aż mi się nie chce komentować.
Większość rzeczy i tak mam nowych i chyba nic od nikogo już nie wezmę, bo szkoda czasu i nerwów. Dzisiaj jadę odebrać ciuszki ze Smyka-zamówiłam szpanerski jeansowy kombinezon, mam nadzieje, ze okaże się praktyczny. Jak odbiorę to pokaże ;). Może coś jeszcze mi wpadnie w oko ;).
Dziewczyny, co myślicie o koszu Mojżesza? Mialyscie? Rozważacie? Ostatni koleżanka (inna;)) mówiła mi, że u niej się bardzo sprawdził i polecała. Zaczelam oglądać i myślę o wersji z opcja bujania na pierwsze kilka miesięcy. Podobają mi się tez kołyski, ale wszystkiego mieć nie mogę ;)
Ja mam po...sobie ;) właśnie wczoraj pomalowałam pierwszy raz białą farbą, bo jest z naturalnej wikliny. Mocno podniszczony, ale to i tak na pierwsze pół roczku, bo jak już siądzie, to może mi z tego wypaść. Potem oddam na olx za free, bo na sprzedaż się już nie będzie nadawał ;) Co do ciuszków to słabo, zwłaszcza, że laska elegancka, to wie jak wyglądają dobrej jakości ciuszki, nawet jak oddasz/wydasz nie powinna się zorientować, chyba nie będzie Twego dziecia oglądać codziennie :)

reklama
Do góry