majapszczolka242
Fanka BB :)
Jej dziewczyny ile piszecie! Czytam, czytam  ale juz na pisanie mało czasu
 ale juz na pisanie mało czasu 
@martabunia bardzo mi przykro taka sytuacja to ciężkie doświadczenie mam nadzieję że wszystko się wyjaśni i szybko i tym zapomnisz :*
 taka sytuacja to ciężkie doświadczenie mam nadzieję że wszystko się wyjaśni i szybko i tym zapomnisz :*
Ja mała będę wozila w kombinezonie plus kocyk i ten ochraniacz gondoli. Kombinezony polecam takie które mają dwie możliwości zasuwania nozek - albo nóżki razem (jak w spiworku) albo oddzielnie. Przy synku miałam taki z h&m i fajnie nam się sprawdził A na kolejną zimę jak juz będziemy spacerówka pomykać mam taki zasuwany z boku śpiwór z JJ colection
 A na kolejną zimę jak juz będziemy spacerówka pomykać mam taki zasuwany z boku śpiwór z JJ colection 
U mnie dużo się dzieje w tym tygodniu. Mój syn zaczal chodzić do żłobka (21 miesięcy ma). Strasznie się tego bałam ale narazie jest przeszczesliwy i jak rano dziś oczy otworzył to już gadał po swojemu "dziemy, dziemy, dzieci" - idziemy do dzieci zobaczymy jak będzie dalej. Najbardziej boje się ze będzie przynosił choroby że żłobka na malutka i wtedy niestety trzeba będzie zrezygnować. I będę dwójkę sama ogarniac nikogo tu nie mam. Poza mężem który dość dużo pracuje. Ale damy radę
 zobaczymy jak będzie dalej. Najbardziej boje się ze będzie przynosił choroby że żłobka na malutka i wtedy niestety trzeba będzie zrezygnować. I będę dwójkę sama ogarniac nikogo tu nie mam. Poza mężem który dość dużo pracuje. Ale damy radę  nie ma sie co martwić na zapas
 nie ma sie co martwić na zapas 

@martabunia bardzo mi przykro
Ja mała będę wozila w kombinezonie plus kocyk i ten ochraniacz gondoli. Kombinezony polecam takie które mają dwie możliwości zasuwania nozek - albo nóżki razem (jak w spiworku) albo oddzielnie. Przy synku miałam taki z h&m i fajnie nam się sprawdził
U mnie dużo się dzieje w tym tygodniu. Mój syn zaczal chodzić do żłobka (21 miesięcy ma). Strasznie się tego bałam ale narazie jest przeszczesliwy i jak rano dziś oczy otworzył to już gadał po swojemu "dziemy, dziemy, dzieci" - idziemy do dzieci