reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja dzisiaj wprosiłam się na obiad do mamy ☺ robi jakieś pulpety z mięsa pieczarek papryki i sera.
Wy to widzę do wszystkiego te oliwki i fetę dajecie☺ moja córcia uwielbia oliwki ale czarne. Zielonych nie tknie. Potrafi zjeść cały ten mały słoiczek na raz. Z pizzy to zawsze wszystkie powyjada ☺
Smacznego☺
Ja tez wole czarne :D zielone to tak srednio, zjem jak muszę, ale bez szału :p

IMG_20180613_124319.jpg
IMG_20180613_124310.jpg
IMG_20180613_124339.jpg
A kiedy używa się na ciepło a kiedy na zimno ?:)

Załączniki

• IMG_20180613_124339.jpg
    IMG_20180613_124339.jpg
    702,6 KB · Wyświetleń: 357
  • IMG_20180613_124319.jpg
    IMG_20180613_124319.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 358
  • IMG_20180613_124310.jpg
    IMG_20180613_124310.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 351
Moment zleci :)
Chciałabym żeby większość z Was urodziła przede mną. Wiedzialabym na co zwracać uwagę jak się wszystko zacznie. Opowiedsialybyscie wasze początki i ogólnie poród. [emoji14] może uda się z Oliwia, Karolina, Ewa [emoji14] nie pamiętam która jeszcze by mogła szybko urodzić :D
Ja :D mam termin na 2 sierpnia i do tego problemy z szyjką :D
Ale mam nadzieje, że któraś urodzi szybciej z tego powodu co ty mówisz Klaudia :D

Zaczynałam z 64 na pierwszej wizycie a 5 czerwca ostatni raz się ważyłam bylo 70.5 kg :D
To i dobra nawet wizyta bez USG żeby skontrolować szyjkę i dostać skierowania na badania jak pozniej ma być na urlopie :)
To połowę więcej od Ciebie jestem na plus :D muszę skontrolować słodkie, bo dobije do 20 coś czuję :o
No pewnie. Mała i tak będzie pewnie będzie schowana jak zawsze więc jej nie zobaczę :D a szyjka teraz najważniejsza. I trochę rzeczy się muszę dowiedzieć, więc wcześniejsza wizyta mi na rękę :) wróci 28 czerwca. Całe szczęście. Bałam się , że pojedzie na dłużej a mam nadzieję , że odbierze poród :)

Mój mąż wczoraj kupił mi wszystkie kosmetyki do szpitala, typu żel, szampon, dezodorant itp, do tego kupił na porodówkę landrynki, lizaki i gorzką czekoladę (tak nam na szkole rodzenia podpowiadali) a i jeszcze zgrzewkę wody z dziubkiem :D więc już mam wszystko do torby szpitalnej :D teraz to dopakować jakoś sensownie :D
Nie pomyslalabym o landrynkach :) będziesz miała siłę je ssać ? :)
A wodę można smakowa , czy musi być czysta ?:)

reklama
Do góry