reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ee to nie tak daleko :) ja mam ponad 1000km do Świnoujścia :) a najbliżej do morza to mam chyba Gdynię i chyba nawet ponad 700km :) także biorąc pod uwagę że mieszkasz w innym kraju to całkiem blisko [emoji6]
Swinoujscie to chyba najblizszy punkt, jakbym chciała np do Władysławowa tam gdzie zazwyczaj jeździłam to jest prawie 1050km, także wcale nie lepiej...

reklama
Z małym dzidziusiem czy planujecie go komuś podrzucić ? [emoji8] Ja też mam ochotę jechać tylko właśnie wolałabym z dzieckiem i nie wiem kiedy by to miało być
Oczywiście że z małym[emoji16] Nie zostawię go na razie nikomu na dłużej, jeśli to nie będzie konieczne[emoji16] Wiesz... zakupy itd[emoji16][emoji16]
Właśnie [emoji7] może za rok wspólny wypad w Bieszczady?? :D z dzieciakami ???
Już roczek będą miały :D
My do Zawozu jeździmy. Jeszcze Werlas piękne ciche zielone okolice.
To jest jeszcze 30-40 km za Solina :)
Ooo to jest myśl[emoji16][emoji16]
Hahahaha co za sen [emoji23] już myślisz o tym żeby być po ciąży i zabezpieczać się przed kolejną [emoji23]

Btw istnieją tabletki anty, które można brać przy kp prawda?
Tak są takie[emoji16] one tak, jakby stymulują twój organizm i on myśli, że dalej jest w ciąży[emoji16]
Utworzymy sobie grupę " nie zachodzimy w ciążę przez kilka lat " [emoji23]
A tak na serio to ja też nie planuje dziecka rok po roku ;) ja to mam nawet bardziej odległe plany jak ty bo chciałabym tak 4-5 lat przerwy :) ale zobaczymy co los pokaże
Piszę się na to![emoji16][emoji16][emoji16]
Hej dziewczyny.. ja dopiero wstalam [emoji14] pospalabym dluzej ale pies mnie obudzil z dolu.. mala w nocy tanczyla chyba ,bo tez nie dala mi spac.. moja wybyla na wycieczke jednodniowa i wyzydzila od nas 50 zl hyhy,nic mi sie nie chce.. czyli dzien jak codzien [emoji14]
Odnosnie snow.. mi sie dzis snilo ze nikt z rossmana nie chcial mnie obsluzyc.. chyba juz jakas schiza [emoji23] a wczesniej snil mi sie kotek i kurczaczek i kotek zgniotl kurczaczka i wyszlo z niego zoltko, i kurczaczek mial wylupiaste oczy od tego :eek:
A dostałaś biedna tego maila już?[emoji23][emoji16][emoji16]

Swinoujscie to chyba najblizszy punkt, jakbym chciała np do Władysławowa tam gdzie zazwyczaj jeździłam to jest prawie 1050km, także wcale nie lepiej...
A mi sie tam srednio podobalo.. zdecydowanie wybralabym Hel :p a tak stawiam na zachodniopomorskie.. sa piekne klify tam.. nie podobalo mi sie Dziwnowie,Dziwnówku, moze dlatego ze nie lubie wydm, a klify :p

Oczywiście że z małym[emoji16] Nie zostawię go na razie nikomu na dłużej, jeśli to nie będzie konieczne[emoji16] Wiesz... zakupy itd[emoji16][emoji16]Ooo to jest myśl[emoji16][emoji16] Tak są takie[emoji16] one tak, jakby stymulują twój organizm i on myśli, że dalej jest w ciąży[emoji16]Piszę się na to![emoji16][emoji16][emoji16]A dostałaś biedna tego maila już?[emoji23][emoji16][emoji16]
A co Ty.. nie dostalam jeszcze [emoji23] a sprawdzam jak glupia [emoji23]

reklama
Do góry