reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U mnie nic ciekawego leżę i się nudzę i patrze na to co się dzieje w kolo:(
Tętno sprawdzają co 2 godz przez cały dobę ktg 1 na dobę 2 x2 luteina dopochwowo.Plus taki ze dziś nie czuje bólu pleców który miałam od niedzieli wczoraj jeszcze był a dziś nic i skurcze max na kto 17 % oczywiście nieregularne a wczoraj mi 45 wywalilo i okropnie te plecy bolały czyli dobrze myślałam że krzyż to nie bez powodu boli tylko coś się dzieje jednak kobieta to ma przeczucie ;) coś w tym jest :)

Ostatnia edycja:
reklama
Śliczne :) a te w motylki ❤️❤️
Kurcze za tydzień wybieramy się pod wesele do znajomych. Oni byli u nas na weselu ale my z racji mojej ciąży nie możemy iść [emoji53] więc chcemy pojechać pod wesele złożyć życzenia i dać jakiś mały upominek.. myślałam albo o ręcznikach z napisem mąż / żona. My takie mamy i są fajne [emoji74] albo może poduszki - Jaśki z napisami na jednym żona na jednym mąż.. no nie wiem [emoji85]
Chcemy żeby to było coś w okolicach 50zl . Macie może jakiś pomysł albo co byłoby lepsze ? :)
A może pościel taka , mąż żona. :)
Dziewczyny właśnie przyjechała dziewczyna na salę po porodzie (miejsca brak to lokuje gdzie się da) w niedzielę trafiła na oddział przez skurcze i skracajaca się szyjke dali na wstrzymanie akcji wytrzymała do dziś i już mały na świecie z dopiero 31 tydz 1800g Była pani dr powiedziała że stan dobry i jak wszystko będzie po ich myśli to w 34 tyg wyjda do domku.Normalnie mam przez to tętno 150 chyba tak się zestresowalam szok.Dr mówiła że pobrali krew i do 2 wyjdzie czy mały się urodził szybciej przez infekcje bo przeważnie tak jest czy po prostu tak miał być.ja tu osiwieje
Ty już jesteś dalej niż 31 chyba tak ?
Nie stresuj się i nie myśl o tym.
Ważne , że maluszek zdrowy..
Nie wyobrażam sobie , że miałabym nagle zacząć rodzić na dniach. Nie wiem, moze głupia się robię na koniec ciąży. Ale nie dociera to wszystko do mnie ..

U mnie nic ciekawego leżę i się nudzę i patrze na to co się dzieje w kolo:(
Tętno sprawdzają co 2 godz przez cały dobę ktg 1 na dobę 2 x2 luteina dopochwowo.Plus taki ze dziś nie czuje bólu pleców który miałam od niedzieli wczoraj jeszcze był a dziś nic i skurcze max na kto 17 % oczywiście nieregularne a wczoraj mi 45 wywalilo i okropnie te plecy bolały czyli dobrze myślałam że krzyż to nie bez powodu boli tylko coś się dzieje jednak kobieta to ma przeczucie ;) coś w tym jest :)
Całe szczęście , że pojechalas :*
A mówili Ci do kiedy Cię będą trzymać ?
Kiedy będą badac znowu szyjkę ?

Śliczne :) a te w motylki ❤️❤️

A może pościel taka , mąż żona. :)

Ty już jesteś dalej niż 31 chyba tak ?
Nie stresuj się i nie myśl o tym.
Ważne , że maluszek zdrowy..
Nie wyobrażam sobie , że miałabym nagle zacząć rodzić na dniach. Nie wiem, moze głupia się robię na koniec ciąży. Ale nie dociera to wszystko do mnie ..
No ja dziś 33 plus 3 więc byle do przodu byle do niedzieli i nowego tygodnia ;)

reklama
Do góry