reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
I od genów, wieku i ilości przebytych ciąż. Ja mam super, bo nic nie wyskoczyło, ale moja pierwsza ciąża, z wagą nigdy nie miałam wahań dużych i problemów, mam dziś skończone 23 lata, geny tez dobre także niektórzy maja szczęście. Ale to tylko rozstępy, nic złego a wręcz naturalne i kobiece moim zdaniem ;)

Aa. Bo to dzisiaj Te Twoje urodzinki :**
Wszystkiego Najlepszego !!❤️
To pewnie dzisiaj jakaś kolacja romantyczna ?:)

@miloscwczasachpopkultury Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń :)

Damy radę :) schudniemy szybko i znikną rozstępy i cellulit :) musimy myslec optymistycznie :realmad:

Uparte te nasze chłopaki i nie chcą się obrócić :) codziennie przemawiam do mojego, że już czas główką w dol się obrócić :)

Dziękuje ślicznie [emoji87][emoji11][emoji11][emoji847]

Zgadzam się w 100% (jak zawsze :D). Ja się boje startu, ale jednocześnie uwielbiam tą adrenalinę :D
A w ogóle to uwielbiam wszystko co związane z samolotami. Mogłabym pracować na lotnisku, uwielbiam patrzeć jak samoloty lądują i startują. A jak widzę samolot na niebie, to się cieszę jak dziecko [emoji23]

Na weekendzie panieńskim dziewczyny ufundowały mi przelot takim malutkim samolocikiem nad Gdańskiem :)
Pokażę Wam zdjęcia, bo aż mi się łezka zakręciła przy wspomnieniach [emoji23]

Zobacz załącznik 869268Zobacz załącznik 869269Zobacz załącznik 869270
Podziwiam[emoji16] ja mam potworny lęk wysokości[emoji16] dzięki pracy, trochę się z tym oswajam, ale i tak się trzęsę na samą myśl[emoji23]
Hahaha Ania u mnie też męża [emoji23] jechał z bratankiem sam i stwierdził że kompletnie go nie widział [emoji23]
Ale my też skorzystamy[emoji16]

Jestem po wizycie. Pobrano mi wymaz ten ostatni, już zapomniałam tego skrótu. Tętno małej ok, szyjka zamknięta a skracanie się mówił że normalna sprawa. Luteinę do 37 tygodnia mam brać. Załatwiliśmy też ojcostwo mojego chłopaka by mógł wszystkie formalności po porodzie sam załatwić bez mojej osobistości ;)
Ogólnie ok
Dowiedziałam się od położnej że do szpitala najlepiej będzie jak wszystko sama wezmę :/ czyli jakby nie mam liczyć na zaopatrzenie szpitalne.
To dobrze, że wszystko wporzadku z córeczką :) a ile waży ? Robili Ci USG ? :)

reklama
Do góry