reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja karmiłam nie raz na ławeczce tylko zawsze mam pieluszkę że sobą żeby się okryć. Oczywiście zdążyło mi się że jakiś stary dziad coś skomentował a mieszkam w Krakowie. Ale ja się takimi nie przejmuje. Karmie wszędzie przecież nic w tym złego nie ma:)

To jest dramat jakis, ze ktos śmie zwracać uwagę kobiecie karmiącej piersią :eek:Ja tez jestem z Krakowa, ale mieszkam w UK ponad 10 lat, tutaj jest sie chronionym przez prawo i jesli ktoś by cos powiedział to jest to traktowane jako dyskryminacja na tle płci.

25392044-603F-4041-B9DC-529D30DA3B20.jpeg
Ja mam takie okrycie, nie wiem jak to nazwać ;) wlasnie do karmienia w miejscach publicznych, koleżanka mi poleciła i nawet widziałam kilka kobiet w kawiarni czy restauracji jak tego używały. Ty widzisz dzidziusia od góry, ale nikt inny nie widzi nic.

Załączniki

• 25392044-603F-4041-B9DC-529D30DA3B20.jpeg
    25392044-603F-4041-B9DC-529D30DA3B20.jpeg
    210,6 KB · Wyświetleń: 328
Dziewczyny jak Wam się podoba taki kolor do sypialni?

farba-wewnetrzna-kolory-swiata-2-5-l-lodowy-brzask-dulux,large.jpg
Mi się bardzo podoba ten kolor.
O ile się uda [emoji23] z Aleksem to było 13 cykli starań. Z Mają przysłowiowe do trzech razy sztuka i na ostatnią szansę z terminem na wakacje [emoji23] a jak będzie z trzecim to zobaczymy [emoji23]
U nas za każdym razem za jednym strzałem się udawało:)

reklama
Ja kupiłam taki Link do: MATERAC LATEKSOWY 70x140 ATEST PZH GWARANCJA 24 M

My wczoraj wyszliśmy że szpitala. Jak mnie przyjęli tydzień temu do szpitala to szyjka miała u nich 2.2 cm. Teraz jak w poniedziałek mi ja mierzyli to miała 2.5 cm. Lekarz zaczął gadać o pessarze, ale jak się dowiedział że to "już " 32 tydzień to powiedział, ze decyzję podejmą we wtorek jak będzie zastępca ordynatora... więc czekałam jak na szpilkach na poranny obchód we wtorek...No i jak zawsze rano chodzi 3 lekarzy i dwie położne tak we wtorek przyszła jedna lekarka i jedna położna.. no i we wtorek zostałam wypisana do domu, powiedziała że ta szyjka taka na pograniczu. A jak mnie zbadała ręcznie to myslalam że urodze na tym fotelu, prawie zemdlalam jak wróciłam do swojego pokoju. Oblaly mnie zimne poty i zaczęło mi piszczec w uszach. Tragedia. No i od wczoraj leżymy w domu. Kazali mi po 7 dniach zgłosić się do lekarza na kontrole ale mój lekarz jest zagranica a nie chce iść do innego..no i wizytę mamy dopiero 3 lipca. Mam nadzieję że się nie rozpakujemy do tego czasu :(
Ty wyszlas a ja dotarłam we wtorek do szpitala też z powodu szyjki u gina 22 mm z w szpitalu 26mm i lekkie rozwarcie teraz 33tydz plus 3 dn.i sobie leżymy i modlę się żeby jeszcze mała się wstrzymała ktg dziś ok czekamy na wynik gbs(parę dni) i żeby nic się więcej nie działo z tą szyjka :(
Super ze ty już jesteś w domku :):):)

Do góry