Mikasa7
Fanka BB :)
Też należysz do tych nie istniejących w sieci?Ja nie mam fb i innych pierdół wiec pewnie bede zagladac.. :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też należysz do tych nie istniejących w sieci?Ja nie mam fb i innych pierdół wiec pewnie bede zagladac.. :*
Myślę , że będziemy mogły zostać bez problemu na tym
Będzie trzeba założyć nowy wątek i będziemy zaglądały ch9ciaz przy jednym karmieniu dziennie i wymieniać się pytaniami i obawami, bo tego będzie bardzo duzono ale przede wszystkim dzielić się radosciami:-)
i szczesciem
![]()
Ja nie mam fb i innych pierdół wiec pewnie bede zagladac.. :*
Hyhyhy niom.. mialam kiedys ale usunelam.. i gdy usunelam,nie mam znajomych,bo wszyscy na fb siedzieliTeż należysz do tych nie istniejących w sieci?też nie mam fb
i dobrze mi z tym.
DokladnieMiędzy jedną kupką a drugą![]()
A u mnie zostało kilkoro znajomych, garsteczka, jak widać tych prawdziwychHyhyhy niom.. mialam kiedys ale usunelam.. i gdy usunelam,nie mam znajomych,bo wszyscy na fb siedzieliale mam to gdzies
![]()
Na Helu byly takie foczki
Bardzo fajna niespodzianka[emoji16][emoji16] gratulacje wygranej[emoji16]U mnie dzisiaj taka niespodzianka. Wygrałam konkurs w gazecie, nawet nie wiedziałam. Wysłałam zgłoszenie na odwal się a tu proszę jaka miła niespodziankataka trochę dziewczęca ta karuzela dla mojego syna, ale nie będę narzekać. Przyda się!