reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
ft4 jest ok, ft3 nie kazal mi kontrolowac. A z ta tabletka to nawet w necie pisza zeby oznaczac tsh bez tabletki, ale pewnie standardowo ile lekarzy tyle opinii;) No nic, zobacze w takim razie co powie we wtorek
Ja też znowu będę powtarzać tsh bo już ponad miesiąc biorę euthyrox 75 i już któryś raz pytałam lekarza czy robić ft3 i ft4 a on ze nie trzeba teraz także sama nie wiem ale widzę że nie tylko mój tak praktykuje

Zamówiłam ciuszki ze smyka. Kilka pajaców na 62 i kombinezoniki ocieplany na 56 bo za 35 zł plus 25%rabatu a jak będzie czas taki we wrześniu jak teraz za oknem to akurat. I sweterek bo się nie mogłam oprzeć i.... kurde serce mnie boli że prawie 300zł będę za to płacić (drugie tyle rabatu) ale normalnie mnie mdli z tego powodu... szkoda mi tej kasy... a z drugiej strony nie muszę kupować łóżeczka, wózka, wanny, laktatora, niani.... a to muszę... a za miesiąc dwa już będą nowe kolekcje i dopiero ceny... ech... chyba jestem sknerą...

Kurde. Zaczynam się trochę martwić... Pisałam Wam o tym bólu brzucha w nocy. Cały dzień mnie pobolewa i przypomina trochę skurcze... trochę "drapanie". Poza tym ciągle "posikuje" i młody chyba rzadziej się rusza... a dodatkowo teraz boli mnie pochwa... i sama już nie wiem. Nie chcę panikować ani kłaść się do szpitala... może to kwestia pogody... niestrawności jakiejś... zobaczę co z tego wyniknie... ech...

Może odwiedź na wszelki wypadek ip? Tak dla uprawnienia się?

Zamówiłam ciuszki ze smyka. Kilka pajaców na 62 i kombinezoniki ocieplany na 56 bo za 35 zł plus 25%rabatu a jak będzie czas taki we wrześniu jak teraz za oknem to akurat. I sweterek bo się nie mogłam oprzeć i.... kurde serce mnie boli że prawie 300zł będę za to płacić (drugie tyle rabatu) ale normalnie mnie mdli z tego powodu... szkoda mi tej kasy... a z drugiej strony nie muszę kupować łóżeczka, wózka, wanny, laktatora, niani.... a to muszę... a za miesiąc dwa już będą nowe kolekcje i dopiero ceny... ech... chyba jestem sknerą...
To ja przy Tobie jestem sknerą do kwadratu :D mój ma większość ubranek z lumpa albo od kogoś z olx :)

reklama
Jezu. Piszecie o tych fotelikach a jakbym po hebrajsku czytała..

Zamiast pączków były pancakesy z bitą śmietaną i malinami...

Ja tak samo.. mamy 3 w 1 wózek po synku którego już nawet podobno nie produkują.. hihi 7 lat i otchłań.. fotelika używaliśmy tylko kilka razy i teraz też chcemy ten sam.

Do góry