reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@Ewka34 mam nadzieję , że te dwa tygodnie do skończonego 36tygodnia szybko Ci zleca. Nie stresuj się , podadzą Ci leki i będziesz codziennie monitorowana. Ktg, USG itp. upomnij się, żeby zrobili Ci ten posiew z pochwy bo nie zdążysz go zrobić jak wyjdziesz. Czyli te glutki to nie czop ? Sprawdzali Ci ? Trzymaj się i pisz na bieżąco :-*
No niby nie czop jeszcze ,bede pisac spokojnie ;)

reklama
Mi tam na telefonie nie zależy, jak bym mogła to bym go nie miała. Teraz chcę coś małego, żeby tylko budził, dzwonił, smsował i ewentualnie miał messengera.

O matyldo, trzymaj się tam dzielnie kobieto :)

No jasne, kwestia podejścia. Nam telefon służy w podróżach, a dużo jeździmy i często dosyć, do robienia zdjęć, bo nie mamy żadnej cyfrówki, lustrzanki, do kontaktu, do Internetu i do słuchania muzyki także akurat ;)

Ja mam 7, ale czekam na 9 :D pisza w necie, ze wymiana ekranu w ispocie w 8 to koszt 799, a w 8 plus 899 ;) ale co by nie było i tak lepiej wydać ta kasę na coś innego niż wymianę ekranu :p

No zależy jaka wymiana ekranu, w 7s ponad 1000 zł wycenil siostrze Bartka i to jeszcze tak taniej niż można. No już masz X czyli 10 to może ten heh ;) nam te 8 starczy na bank na 4 lata

No to jest dobrze :)
Nie wiem czy któraś z was widziała ale na Facebooku dziewczyna urodziła synka w 34/35 tydzień. Sączyły jej się wody przez około 3 tygodnie więc jednak można nie rodzić od razu jak wody się Sącza [emoji6] i z małym podobno wszystko dobrze nawet sam oddycha [emoji4][emoji4] i z USG wychodziło że mały waży 1.5kg a ważył 2kg także fajna pomyłka [emoji846][emoji846] to daje nadzieję nam wszystkim że już może być całkiem dobrze [emoji8]

No to jest dobrze :)
Nie wiem czy któraś z was widziała ale na Facebooku dziewczyna urodziła synka w 34/35 tydzień. Sączyły jej się wody przez około 3 tygodnie więc jednak można nie rodzić od razu jak wody się Sącza [emoji6] i z małym podobno wszystko dobrze nawet sam oddycha [emoji4][emoji4] i z USG wychodziło że mały waży 1.5kg a ważył 2kg także fajna pomyłka [emoji846][emoji846] to daje nadzieję nam wszystkim że już może być całkiem dobrze [emoji8]
No niby wody mi sie nie sacza,bo sa w normie.. zobaczymy co to bedzie..

reklama
Do góry