G
gosc12
Gość
Z Pepco ? Boże jak dobrze , że nie wychodzę z domu [emoji23] śliczneDziś tatuś wybrał dla córci ciuszek [emoji173]️Zobacz załącznik 870776

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z Pepco ? Boże jak dobrze , że nie wychodzę z domu [emoji23] śliczneDziś tatuś wybrał dla córci ciuszek [emoji173]️Zobacz załącznik 870776
Nie mam insta [emoji30]Dziewuszki patrzcie jaka mega promocja na instagramie profil ten ma takie zestawy w super cenie, różne wzory i dobra jakość. Ja zamawiam ten biały w niebieskie kwiaty, no będzie idealnie pasował do mojej gondoli w kolorze jasno niebieskim pastelowym
Zobacz załącznik 870783Zobacz załącznik 870784Zobacz załącznik 870785Zobacz załącznik 870787Zobacz załącznik 870788![]()
![]()
To tak chyba nie miałam. Ale boli jak wkłada nóżki pod rzebra nie życzę nikomu [emoji28]Kopieale da się wytrzymać. Najgorzej jak ja miewam taki ból przy żebrze, takie kłucie jakby. Zarówno położna jak i lekarka powiedziały, że to może być taki nacisk na nerw.
Zobaczymy 4 lipca bo przemawiam do Małego żeby się jeszcze obrócil![]()
Dziewuszki patrzcie jaka mega promocja na instagramie profil ten ma takie zestawy w super cenie, różne wzory i dobra jakość. Ja zamawiam ten biały w niebieskie kwiaty, no będzie idealnie pasował do mojej gondoli w kolorze jasno niebieskim pastelowym
Zobacz załącznik 870783Zobacz załącznik 870784Zobacz załącznik 870785Zobacz załącznik 870787Zobacz załącznik 870788![]()
![]()
mam tak samo chyba już dzieciątka mało miejsca mająWas też tak dzieci kopią po rzebrach? Już coraz gorzej mam z dnia na dzień.. siedzieć się nie da. Wpycha nóżki pod rzebra i idzie spać.. wczoraj się tak zadarlam , że siostra myślała , że się zaczęło [emoji23]
Ładny rampersDziś tatuś wybrał dla córci ciuszek [emoji173]️Zobacz załącznik 870776
Z Pepco ? Boże jak dobrze , że nie wychodzę z domu [emoji23] śliczne [emoji173]️
Nie mam insta [emoji30]
A mogłabyś mi wysłać zdjęcie jak wygląda taka wkładka do gondoli ? Bo ja znalazłam na FB ale za 50zl a tu widzę 35 w dodatku z poduszką.