reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@ivvonka baardzo rozumiem. A nie daj bose jakby ta chwila podlamania byla to tez daj jej pobyc, a zaraz na bank da Ci jeszcze wieksza sile. Zreszta co ja Ci bede gadac:) jestes silna i kolejna sila przyjdzie Ci naturalnie:) predzej lub jeszcze predzej:)

reklama
@Totois30 pomagaj w gilaniu. Przyjmuje każdą pomoc :-) aby było dobrze.

@membaris mam.nadzieję że się przełoży. Jeszcze ma czas. A to w prawym boku to.jakby.kolka?? Bo ja czasem tak mam aktywnością to właśnie tak jakby.kolka z wysiłku

A ze złych informacji. Spojenie łonowe się rozchodzi dlatego boli.
Ojej z tym spojeniem :-( to powinnaś dużo odpoczywać!

@Domi89 gratulacje [emoji9]
@Marika92 trzymam mocno kciuki za Was [emoji9]
Ja się trochę dziewczyny nie mogę pozbierać... powoli tracę nadzieje i obrywa się wszystkim wokół mnie... już czasami sama siebie mam po uszy..

@muza_ton ale dałaś radę przy córeczce i masz wspaniałą pociechę to i przy synku też pewnie stawisz czoła wyzwaniu. Chociaż wcale się nie dziwię nawet tym nożyczkom, bo jak sobie wyobrażę te malusie łapeczki i nożyczki i że ja mam coś tam obciąć to mi dreszcz przechodzi. Z drugiej strony jak wiem, że trzeba i nie ma innego wyjścia to zepnę majty, zacisnę zęby i działam.
Rzeczy nie kupiłam. W sobotę byliśmy na zakupach i tak mówię, że chciałabym coś kupić, jakieś kilka ciuszków, pieluchy, ale mąż popatrzył, popatrzył, ocenił fachowym okiem, że to jeszcze dwa miesiące i że zdążymy a jak pójdę do szpitala jakoś nagle to on kupi sam.:eek::laugh2:
No i jeszcze siostra, która ma wszystko już odłożone dla siostrzenicy i tylko brać. W ten weekend jedziemy do niej i do rodziców, więc zobaczę.
Ja tak swoją drogą to nawet nie wiem czy ja po porodzie będę mogła córeczkę przytulić czy od razu trafi do inkubatora i na karmienie przez sondę. Muszę dopytać w tym Instytucie jak to wygląda. Jak oni to widzą. Jak to jest u nich. To już będzie 30 tydzień z hakiem, więc coś może mi powiedzą.

@Totois30 dziękuję, no czasem muszę przyznać, że mi się kończy power i padam, ale faktycznie nie trwa to długo i wracam do pionu. Może dlatego, że z takim brzuchem to czasem ciężko się leży.;) Najlepiej się chyba chodzi... w pionie.:)

@Domi89 wspaniale. Gratuluję pomyślnego odsłuchu Kruszynki. :)

@Dominika000 aby do weekendu. Też mam trzeciego lipca. Damy radę. :)

Ja dopiero mialam jedna@ i sama nie wiem jak okreslic jej termin Bo zaczela sie 31 maja od brazowych plamien i potem sie rozkrecila wiec pogubilam sie. Nie Locri Cie zeby jednak test zrobic?
Długo miałaś te plamienia nim okres się rozkręcił . Bo ja od zabiegu jeszcze nie mam okresu wczoraj także plamienie brązowe ale bardzo malutkie dziś też malutkie i nie wiem w końcu czy ten okres przyjdzie czy dalej czekać ..

reklama
@Domi89 oj kochana, nie dziwię się, emocje a zwłaszcza lęk w takich momentach jest bardzo silny i chyba każda z nas z duszą na ramieniu na te usg chodzi. Na szczęście jest wszystko dobrze i już spokojnie możesz odetchnąć. I życzę Ci, żeby każda wizyta kolejna była z równie szczęśliwym happy endem. Niech Fasolątko sobie spokojnie rośnie. :)

Do góry