kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ka
Kawał chłopa
Wg tabelki co któraś wklejała to taki sobie. Ale lekarz mówi ze wg niego to fajny duzy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ka
Kawał chłopa
U Mnie dzisiaj zupa krem z cukini z grzankamiJaka tutaj cisza
Co tam serwujecie na obiadek dziś ? Ja frytki z rybą,a jutro młoda kapustka [emoji39][emoji39][emoji39]
Na samą myśl mam niebo w gębie [emoji4]
U Mnie dzisiaj zupa krem z cukini z grzankamiJaka tutaj cisza
Co tam serwujecie na obiadek dziś ? Ja frytki z rybą,a jutro młoda kapustka [emoji39][emoji39][emoji39]
Na samą myśl mam niebo w gębie [emoji4]
Do mnie sąsiad dzięki Bogu nie pukał więc tragedii nie ma.Współczuje , ja raz zalałam w ciąży łazienkę. Znaczy brat bo wyjął węża od pralki z kibelka , ale ze pralka moja to ja sprzątałam. Aż do łazienki na dół poszło po suficie [emoji37]
O kurka! To ze 4kg będzie miał w dniu narodzin!!Ja po usg. 1608 g mężczyzny. Narazie pośladkowo a dopiero był łebkiem na dół. Może jeszcze fiknie![]()