reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Wiecie czego się boje , ze będę miała pokarm i jakieś zapalenia czy coś i nikt mi nie da lekarstw na przepalenie pokarmu (czy coś takiego ) . Chce dla małego spróbować , najwyżej będę odciągala ale na sama myśl chce mi się płakać . Okropna jestem
Ja mialam zapalenie piersi i pomogla zwykla kapusta.. oklad z lisci ;) nie stresuj sie kochana :*

Dziewczyny a co jeśli się nie chce karmić ? Ja spróbuje ale nie ukrywam ze nie chce

W sensie dlaczego nie chcesz? To oszczędność pieniędzy, czasu i najlepsze co można dziecku dać, bo mleko z piersi a modyfikowane to pewnie niebo, a ziemia.. i nie osądzam tutaj nikogo, po prostu każdy ma swój wybór, ale ja bym w życiu mając mleko z piersi nie karmiła tym sztucznym, chemia..

Nie wiem nie umiem rego wytłumaczyć . Mam jakaś wewnętrzna blokadę . Mam płaskie brodawki może dlatego wmawiam sobie , ze będę miała od samego początku pod górkę.

Pod górkę to najbardziej będziesz miała takim wewnętrznym „nakręceniem” siebie i wmawianiem sobie, że nie dasz rady itd.. warto spróbować, a może jednak Ci się spodoba i się przekonasz :)

Jejuu nie moge z mojego faceta, chyba przechodzi kryzys wieku sredniego :D wymyslil, ze kupi dwuosobowe auto bez dachu. Beda sie wozic z synem a jak jakies dziewczyny sie przyczepia to powiedza " sorry lafiryndy, nie mamy miejsca" [emoji23]

Hahahah dobry agent xd niezłe pomysły ma [emoji28][emoji28]

W sensie dlaczego nie chcesz? To oszczędność pieniędzy, czasu i najlepsze co można dziecku dać, bo mleko z piersi a modyfikowane to pewnie niebo, a ziemia.. i nie osądzam tutaj nikogo, po prostu każdy ma swój wybór, ale ja bym w życiu mając mleko z piersi nie karmiła tym sztucznym, chemia..

Nie chce jakoś siebie usprawiedliwiać bo ja wiem ze kp jest najlepsze . Dlatego rozumiem Wasze zdziwienie , dlatego właśnie bałam się poruszyć ten temat .

Nie chce jakoś siebie usprawiedliwiać bo ja wiem ze kp jest najlepsze . Dlatego rozumiem Wasze zdziwienie , dlatego właśnie bałam się poruszyć ten temat .

Nie no, spokojnie :) tutaj nie mamy tematów tabu i żadna z nas nie ma prawa osądzać drugiej i ja na pewno tego nie zrobiłam, także bez stresu :* moim zdaniem po prostu warto żebyś spróbowała i tyle ;)

No ja takich nie mam hyhy moje sa twardsze i widoczne jak jest zimno i sie sciagna [emoji23] siare tez mam hyhy
To moje zrobiły się duże, ciemne i wypukle. Same cycki zaś mam żylaste kanisterki:) (opis tak seksowny jak moje nastawienie do mojego ciała) :D
Niezmiennie bolą. Ale odkąd mam siare jak je scisne raz dziennie tak by ze dwie krople wyciekły to czuje ulgę.

Nie no, spokojnie :) tutaj nie mamy tematów tabu i żadna z nas nie ma prawa osądzać drugiej i ja na pewno tego nie zrobiłam, także bez stresu :* moim zdaniem po prostu warto żebyś spróbowała i tyle ;)

Tak tez zrobię , może będzie super . Chciałam tylko się podzielić swoimi rozterkami :)

reklama
To moje zrobiły się duże, ciemne i wypukle. Same cycki zaś mam żylaste kanisterki:) (opis tak seksowny jak moje nastawienie do mojego ciała) :D
Niezmiennie bolą. Ale odkąd mam siare jak je scisne raz dziennie tak by ze dwie krople wyciekły to czuje ulgę.

Ja tez mam takie dosyć duże te suty hah i wypukłe, aż ze staników same wychodza, bo już za małe i mój się śmieje, że ciągnie je do niego xd

Ja siary jeszcze nie mam, ciekawa jestem czy pokarm po porodzie będzie [emoji85][emoji56][emoji87]

Do góry