reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

To rozumiem , że Twój mąż prasuje na dwie ręce? ☺
Może na dwie ręce nie ale wszystko musi być u niego idealnie :D dziś poprasowaliśmy razem 3/4 ubranek i nawet sprawnie nam to szło :p
Byłam na konsultacji u okulisty tydzień temu i nie miał przeciwskazań co porodu sn. Może po prostu moja gin lubi ciąć :D a tak serio to może po moich ostatnich przeżyciach bólowych tak powiedziała żeby przypadkiem nia zwiała z porodówki :-D
To wpadnij do mnie :p ja nie lubie prasować, ale może te malutkie rzeczy będzie przyjemniej :p
Oj nie, uwierz mi ja myślałam że dostanę szału przy prasowaniu :D w takich malutkich rzeczach ciężko się dostać do wszystkich miejsc :D już wolę prasować męskie koszule :p

reklama
Ja zamowilam 2 ze świata dziecka z allegro takie do kołyski ale one też się nadają do gondoli do wózka 40/90 cm . Jedno frotte drugie bawełniane . Dzisiaj mi przyjdą to wstawię zdjęcia jak na żywo wyglądają :)
Zobacz załącznik 873528 Zobacz załącznik 873529
Przyszły właśnie te prześcieradła z frotte ok a te z bawełny takie tam sobie , sztywnawe. I to z bawełny jakieś przy duże ale pod spód się zawinie i bedzie ok . Z frotte chyba lepsza ma gumkę . Wrzuciłam odrazu do pralki to może po praniu ta bawełna niby będzie lepsza w dotyku . Teraz jakbym kupowała to tylko frotte . Ale nie będę szaleć z ilością prześcieradeł do kołyski bo i tak za 4 miesiące jak mała się urodzi kupię łóżeczko :) odrazu musiałam założyć jak będzie wyglądac :)do łóżeczka jak na później będę kupować to tak samo frotte a tego z bawełny napewno nie.. :D co z tego że z bawełny dużo wzorów kropeczki misie gwiazdki itp jak jakość taka sobie
chociaż wysyłka na plus bo w poniedziałek po południu wysłali a dzisiaj jest
IMG_20180704_131850.jpg IMG_20180704_132705.jpg IMG_20180704_132949.jpg

Załączniki

• IMG_20180704_131850.jpg
    IMG_20180704_131850.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 151
  • IMG_20180704_132705.jpg
    IMG_20180704_132705.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 149
  • IMG_20180704_132949.jpg
    IMG_20180704_132949.jpg
    851,9 KB · Wyświetleń: 150
No u nas tez z 30 stopni ponad w słońcu, także szybki spacer zrobiłam z pieskiem i teraz popatrzę co ja mam już popakowane w tych walizkach do szpitala i dopisze na kartce ostatnie potrzebne rzeczy, które trzeba kupić i dopakowac i jestem gotowa na wszystko :)

Może na dwie ręce nie ale wszystko musi być u niego idealnie :D dziś poprasowaliśmy razem 3/4 ubranek i nawet sprawnie nam to szło :p
Byłam na konsultacji u okulisty tydzień temu i nie miał przeciwskazań co porodu sn. Może po prostu moja gin lubi ciąć :D a tak serio to może po moich ostatnich przeżyciach bólowych tak powiedziała żeby przypadkiem nia zwiała z porodówki :-D

Oj nie, uwierz mi ja myślałam że dostanę szału przy prasowaniu :D w takich malutkich rzeczach ciężko się dostać do wszystkich miejsc :D już wolę prasować męskie koszule :p
A mi znowu frajdę sprawia prasowanie tych malutkich ubranek.

Przyszły właśnie te prześcieradła z frotte ok a te z bawełny takie tam sobie , sztywnawe. I to z bawełny jakieś przy duże ale pod spód się zawinie i bedzie ok . Z frotte chyba lepsza ma gumkę . Wrzuciłam odrazu do pralki to może po praniu ta bawełna niby będzie lepsza w dotyku . Teraz jakbym kupowała to tylko frotte . Ale nie będę szaleć z ilością prześcieradeł do kołyski bo i tak za 4 miesiące jak mała się urodzi kupię łóżeczko :) odrazu musiałam założyć jak będzie wyglądac :)do łóżeczka jak na później będę kupować to tak samo frotte a tego z bawełny napewno nie.. :D co z tego że z bawełny dużo wzorów kropeczki misie gwiazdki itp jak jakość taka sobie
chociaż wysyłka na plus bo w poniedziałek po południu wysłali a dzisiaj jest
Zobacz załącznik 873590 Zobacz załącznik 873591 Zobacz załącznik 873592
Ja zamowilam z bawelny komplet i jestem zadowolona.. bawelna nie jest sztywna,przescieradelko tez nie ;)

reklama
Do góry