reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja ostatnio używałam jak zaszłam ale ja z tych co na sex ma ochotę raz na ruski rok - dosłownie...
U mnie z tym kłopotu nie ma.
Mąż jest przez tydzień w domu więc codziennie mamy używanie a potem 6 tygodni przerwy :blink:
Teraz to trochę inaczej przebiega ze względu na moje gabaryty :-D ale pomimo 7 miesiąca ogarniam

My w końcu nie dotarliśmy na te fontanny.. po drodze najpierw jeden kolega na placu, potem drugi, potem jeszcze młody zaliczył przewrotke biegnąc na prostej drodze i się poobcieral (ramię, łokieć, noge) i o 17 wróciliśmy do domu.. plus taki, że jutro nie chce iść na spacer o 6.40 rano jak dzisiaj.. tylko w domu posiedzieć.. Ale dzisiaj od tej 6.40 do 17 może z 2 godz byliśmy w domu.. Tak to spacery, place zabaw itp.. już dość mam. Jutro muszę uprasowac z tygodnia bo się na krześle nie mieści..

reklama
Do góry