Angelika89
Fanka BB :)
.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak. Choć nie uważam się za orłaCzy jestes fotografem/fotografka?![]()
Ja nie mam problemu z tym.Ciężko jest ale dałam radęsiadam na wannie i się rozkraczam i co dam radę to gole
U mnie z tym kłopotu nie ma.Ja ostatnio używałam jak zaszłam ale ja z tych co na sex ma ochotę raz na ruski rok - dosłownie...
200g na tydzień to by się zgadzało.. musiała byś rodzić w 43.. A to żadnej z nas nie grozi..Strasznie urosła. Miesiąc temu miała 950g. Boję się, że dobije do tych 4kg [emoji33]
M9ze dlatego się teraz wyżywa..Ja się matce na tydzień przed porodem obróciłam w środku nocy aż ją z wyra zerwało![]()
Ja z lusterkiem powikszajacym w wannieCiężko jest ale dałam radęsiadam na wannie i się rozkraczam i co dam radę to gole