reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Tzn niby chce ale nic nie leci albo troszenke twardego..

Moja mama tak miała z siostrą. Myślała , że chce jej się 2 a po prostu zaczęła rodzić. Ale u Ciebie trwa to długo więc pewnie po prostu masz ucisk i myślisz , że ci się chce do łazienki lub zatwardzenie. Spróbuj czopek, lactulose, winogrono. Nie wiem czy są jeszcze czereśnie ? u mnie działały ekspresowo :p

Dziewczyny dzis wizytujące , powodzenia dajcie znać , co u dzieciaczków .

@Luiza. A jak u was?
To jak by co to tak:
najwcześniej pozwolą mi rodzić jak zacznę 37 tydzień, bo tak się robi w przypadku ciąży dwukosmówkowej. Czyli jeszcze z tydzień w szpitalu spędzę, a potem to już się zobaczy
pozwolą mi rodzić siłami natury, jeśli z moim zdrowiem nic nie będzie się działo. Cóż, czeka mnie jeszcze kilka dni mega nudy.

Już się poniedziałek kończy :) zaraz zleci wtorek i środa i już będziesz na wizycie :):)
Ja przestałam zwracać uwagę na te wszystkie bole, skurcze itp. i jest mi o wiele lepiej :) nie biorę tego wszystkiego do siebie, nie zastanawiam się. Jak się zacznie to się zacznie :) na pewno nie pomine prawidłowych objawów. W tygodniu bratowa ma mi przywieść piłkę ta taka duża gumowa. Tylko zastanawiam się, czy mogę sobie poskakać , czy to raczej nie wskazane ? :)
Ja tez chce taka piłkę :D wczoraj prawie całe 5h na niej siedziałam :p Lepsze to niż na podlodze. Nie sadze, żeby to było niewskazane. Kobiety w ciazy na tym ćwiczą :D

reklama
Do góry