kasiaczek89pl
Fanka BB :)
To był po prostu najlepszy komplement![]()
Nie no po porodzie mam zamiar lepiej wyglądać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To był po prostu najlepszy komplement![]()
31+1Przypomnij który to tydzień
Nie bój żabyDzięki dziewczyny
Mnie trochę przeraziła ta waga , obawiam się trochę porodu jak on taki duży .
Nie nie mam suwaka i tak .A.który.jesteś tydzień ?
Na telefonie jestem i jeśli nawet masz suwak to nie widzę go
Tak poza tym ok. Leży główką w dół i wszystko ok. Ja mam niskie ciśnienie bo 100/70 i mam min 2.5l wody wypijać. Aż tyle to na bank nie pije.
Nie bój żabyznajoma pół roku temu urodziła klocka 5,5 kg [emoji14]
A prawda taka, że waga wagą, a najważniejszy jest obwód głowy [emoji14]
O kurczę , 5,5 kg . Jak ona dała radę go urodzićNie bój żabyznajoma pół roku temu urodziła klocka 5,5 kg [emoji14]
A prawda taka, że waga wagą, a najważniejszy jest obwód głowy [emoji14]
Nie nie mam suwaka i tak .
Dzisiaj dokładnie 31+1
Te "trochę powyżej średniej" to może być błąd pomiaruJa już po wizycie, mały waży 1800 . Lekarz mówi że trochę powyżej średniej i że może urodzić się spory . A poza tym wszystko w porządku, szyjka długa także żadnych ograniczeń , przepływy super![]()
Te "trochę powyżej średniej" to może być błąd pomiarutakże nie ma co się nastawiać. Jesteś jak ja w idealnej normie
Zobacz załącznik 875504