Adell1994
Fanka BB :)
FaktycznieTe "trochę powyżej średniej" to może być błąd pomiarutakże nie ma co się nastawiać. Jesteś jak ja w idealnej normie
Zobacz załącznik 875504
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
FaktycznieTe "trochę powyżej średniej" to może być błąd pomiarutakże nie ma co się nastawiać. Jesteś jak ja w idealnej normie
Zobacz załącznik 875504
Myślisz że będzie koło 4 kg ?Mi lekarz powiedział, że mała się urodzi poniżej 4 kilo.
Ale ja mu tam nie wierzę
Hehehe
W 29 tc ważyła 1200g
Wczoraj był ten "Wołyń" w TV. Ja byłam na tym w kinie i serio fizycznie źle się poczułam po tym filmie. Także darowałam sobie powtórkę...
@Adell1994 .No to fajnie rośnie. Dobrze że wszystko ok.
Kupiłam sodę ale tylko dlatego że na nią dosłownie weszłam.
Ja młodemu już nic nie kupuję z ciuchów choć mam najmniej z WasA byłam w Lidlu, to o tej godzinie u nas z bodów zostały tylko te którym ktoś rozerwał opakowanie i leżały porozrzucane .
Nawet nie było z czego wybrać .
Za to kupiłam sobie piżamębardzo fajna jak na tą cenę
![]()
Mnie to typowo kwas.... więc spróbuję sody.He he samo Ci się przypomniało w końcu. Mnie uświadomiła ciotka ze to nie zgaga a dolegliwości od kamieni na woreczku bo tez tak miała. Palący ból w klatce i odbijanie żółcią. I teraz to już nie wiem.
Ja młodemu już nic nie kupuję z ciuchów choć mam najmniej z Wasale poczekam jak się urodzi i na bieżąco dokupię... A dla siebie jakieś coś do szpitala to bliżej porodu...
Mnie to nie kręci... nie wiem no nie umiem się zmusić... za to wpuść mnie do działu z rzeczami do domuMi tez jakoś chęć kupowania minęła. Coś tam mam resztę później. Nawet w sobotę byliśmy w sklepie małż z młodymi coś oglądał jakieś autko a reszta sklepu to niemowlęcy wózki ciuszki łóżeczka wszystkie takie i mówi patrz co potrzebujemy to się weźmie. Ja mówię dziś udaje ze nie jestem w ciąży i nic nie kupuje. Nie miałam ochoty jakoś.